REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno apygardos prokuratūra nepatvirtino pastaruoju metu viešojoje erdvėje sklandančių gandų, kad dviguba žmogžudyste įtariamo Drąsiaus Kedžio gali nebebūti tarp gyvųjų. Jo slapstymosi vieta pareigūnams kol kas nežinoma, tačiau spėjama, kad jis tebėra Lietuvoje ar artimajame užsienyje.

REKLAMA
REKLAMA

Tai susitikime su žurnalistais penktadienį pasakė Kauno apygardos prokuratūros vyriausiasis prokuroras Kęstutis Betingis ir jo pavaduotojas Vladimiras Kakoškinas.

REKLAMA

Jų teigimu, šiuo metu yra saugoma 11 asmenų, kuriems gali grėsti pavojus, nes nei D. Kedys, nei kiti įtariamieji, kurių gali būti bent vienas, iki šiol nesulaikyti. Prokuratūra prašo atsiliepti galimus liudytojus, kadangi žinoma, jog įtariamieji yra ginkluoti.

Pareigūnai supažindino su pernai tirtos rezonansinės galimos pedofilijos bylos bei šiuo metu tiriamos teisėjo Jono Furmanavičiaus ir Violetos Naruševičienės nužudymo bylomis.

Į Eltos klausimą, ar Kauno apygardos prokuratūra galėtų lygiai taip pat kaip Generalinės prokuratūros vadovas Algimantas Valantinas pasakyti, kad dirba gerai, vyriausiasis prokuroras Kęstutis Betingis atsakė teigiamai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų