REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuo pat pirmosios spalio dienos Lietuvą apgaubė niūrūs rudeniški orai. Tačiau dėl to nereikia nusiminti, nes šį mėnesį jau šildo 2009 m. „Vakaro žinių“ kalendoriaus spalio mėnesio mergaitė Alvyda Sinkevičienė.

REKLAMA
REKLAMA

Ugniniai jos plaukai, kerinčios akys ir plati šypsena kaip mat išsklaidys visas rudeniškas nuotaikas.

REKLAMA

„Dėl to, kad nusifotografavau seksualiausiam Lietuvoje kalendoriui, niekada gyvenime nesigailėsiu“, - interviu www.olialia.lt drąsiai sakė įvairiapusiškoji „Olialia“ mergaitė A. Sinkevičienė. Aktyvios jos dienos bėga dirbant inžiniere vienoje įmonėje, o vakarais ar savaitgaliais ji dažnai pavirsta į publiką linksminančią grupės „Venera“ dainininkę. Kai tik ištaiko laisvesnę minutę, ši mergina lekia į Italiją, kur jos visuomet laukia modelio darbo pasiūlymai. Beje, ar minėjome, kad ji dar suspėja pasirūpinti ir savo vyru, su kuriuo praėjusią liepą atšventė vestuves? „Susituokėme greitai, todėl visi šnabždėjosi, kad aš laukiuosi. Na, ką gi... praėjo jau metai, o aš kaip nepagimdžiau, taip nepagimdžiau!“, - nusijuokė Alvyda.



Aukos dėl grožio

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus po vestuvių iš „Olialia“ projektų vadovės Alvyda sulaukė lemtingo skambučio: ji buvo pakviesta tapti viena „Vakaro žinių“ kalendoriaus mergaičių. „Tai buvo viena mano svajonių, todėl, žinoma, aš labai apsidžiaugiau. Kalendoriaus idėja man iš karto patiko ir tuoj pat pradėjau save įsivaizduoti nuotraukoje... Tiesa, kartu su šia gera naujiena gavau ir nemenką užduotį: priaugti svorio. Mat ruošdamasi vestuvėms buvau netekusi nemažai kilogramų“, - pasakojo Alvyda. Tačiau ši užduotis gražuolei pasirodė neįveikiama ir į fotosesiją ji atvyko tokia sulysusi, kokia buvo ir per vestuves. „Dėl to labai juokingai atrodžiau: stilistė mane aprengė nuostabiais apatiniais drabužiais, kuriuos iš nugaros teko susagstyti galybe smeigtukų - apatiniai man buvo per dideli. Pamenu ir kojų skausmą, kurį sukėlė be galo nepatogūs pozavimui skirti bateliai, tačiau su visa komanda nusprendėme, kad grožis reikalauja aukų. Bet juk svarbiausia, kad rezultatas gavosi fantastiškas!“, - nusijuokė žavioji inžinierė.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Olialia“ mergaičių tarpe draugiškumu garsėjančią Alvydą džiugina tai, kad į kalendorių ji pateko kartu su savo gera bičiule Indre Burlinskaite. „Nuo pat pradžios šiame projekte mes svajojome papuošti „Vakaro žinių“ kalendorių kartu ir žadėjome, kad jei pasiseks tik vienai iš mūsų, labai džiaugsimės už kitą“, - prisiminė A. Sinkevičienė.

Vyrą paliko be žodžių

Dėl seksualios fotosesijos „Olialia“ mergaitė norėjo pasitarti su savo išrinktuoju. „Jis manęs tik paprašė pažadėti, kad nuotraukos nebus vulgarios ir jose nebus labai atvirų nuogybių. Susitarėme lengvai, nes to, žinoma, aš ir pati nenorėjau“, - pasakojo modelis. Išvydusi galutinį rezultatą Alvyda nekantriai laukė ir artimųjų reakcijos. Pati mergina neslepia: savo nuotrauka kalendoriuje buvo sužavėta.

REKLAMA

„Esu labai savikritiška ir dažniausiai man neįtinka jokių fotografų darytos nuotraukos. Tačiau „Vakaro žinių“ kalendoriui parinktas kadras mane pakerėjo!“ - plačiai šypsodamasi dėstė Alvyda.

Tik geriausius atsiliepimus ji išgirdo ir iš kitų brangių žmonių: vyras, išvydęs merginą kalendoriuje, prarado amą, vėliau ją ėmė vadinti princese, susižavėjimo neslėpė ir A. Sinkevičienės tėvai bei draugai. Panašu, kad galvos skausmo, ką visiems dovanoti per Kalėdas, gražuolė išvengė nesunkiai...

Dainininkė kalendoriuje taip žavisi ne tik savo nuotrauka: „Labai dailiai ir moteriškai atrodo I. Burlinskaitė, taip pat šokėja Edita Daniūtė. Man patinka ir gruodžio mėnuo, kurį papuošė Aušrinė Lukėnaitė – ši nuotrauka tikrai dvelkia kalėdine dvasia.“

REKLAMA

„Beje, mano namuose visus šiuos metus karaliauja spalis!“, - nusijuokė Alvyda, „Vakaro žinių“ kalendorių su atverstu šio mėnesio puslapiu pasikabinusi matomiausioje namų vietoje.

Atrado tobulos nuotraukos formulę

Tiesa, ji pati pripažįsta, pasvajojusi, kad taps liepos arba rugpjūčio mergaite. „Pirmąjį mėnesį buvo mano vestuvės, antrąjį yra mano gimtadienis... Tačiau nėra taip svarbu, kokį mėnesį puoši –  svarbiausia, kad apskritai jį puoši ir kad net šalčiausią mėnesį gali sušildyti. Aš nuo spalio skiriuosi kaip pliusas nuo minusas, o juk šie du ženkliukai ir traukia vienas kitą. Todėl sumaišius mane su spaliu gaunasi ideali harmonija“, - su šypsena svarstė mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gal tai, bei kruopšti specialistų pagalba fotosesijos metu ir tapo nuotraukos sėkmės formule?  

„Komandos, dirbančios su kalendoriumi profesionalumą giria visos, ilgai galėčiau girti ir aš! Sunku jų, į savo darbą įdedančių visas patngas, nepaminėti! Iki šiol kūrybinei kalendoriaus komandai esu labai dėkinga“, - nuoširdi buvo A. Sinkevičienė.



Raimundo Adžgausko nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų