REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį vakarą „Auksinėje blykstėje“ garsių dinastijų atstovai pasakos, kodėl vaikai pasuko jų pėdomis.

REKLAMA
REKLAMA

Be visiems puikiai žinomų meno, sporto, pramogų pasaulio klanų atstovų laidoje svečiavosi ir Lietuvos krepšinio rinktinės talismanu vadinamas legendinis masažuotojas Juozas Petkevičius su dukra Migle, kuri masažuoja Lietuvos moterų krepšinio rinktinės nares.

REKLAMA

Vyriškis pasakojo, kaip visada troško dukrelės, o pagaliau jos sulaukus, kas vakarą sekdavo jai pasakas ir darydavo masažą. Mėgstamiausia Miglės pasaka buvo apie Pagranduką. Saulėnui paklausus, kokias pasakas mėgsta broliai Lavrinovičiai, Juozas atsakė paprastai: „Broliai mėgsta pasakas apie brolius“.

Tačiau labiausiai garsiausias krepšininkų masažuotojas pribloškė dar viena smagia detale iš legendinių rinktinės laikų. Paklaustas, ar žino, koks Arvydo Sabonio batų dydis, Juozas atšovė, kad žino tiksliai. Tačiau nemenką avalynės dydį rinktinės talismanas įsidėmėjo ne dėl to, kad guldydavo legendinį krepšininką ant stalo masažui, bet todėl, kad būtent Arvydo Sabonio sportbatį pasikišęs po pažastim išsiruošė į parduotuvę.

REKLAMA
REKLAMA

 „Krepšelio jokio neturėjau, o reikalingas prekes reikėjo ne tik kad kažkur sudėti, bet ir parsinešti.“ Visus „Auksinės blykstės“ studijoje Juozas Petkevičius patikino, kad tą kartą gėrybių parnešė visai komandai – viskas kuo puikiausiai tilpo į Sabo batą.

Smagios ir niekur negirdėtos istorijos, pikantiškos išpažintys ir garsūs klanai  - jau šį vakarą,  19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų