REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Narkotikų kontrolės skyriaus pareigūnai atliko tikslinę operaciją, nes turėjo operatyvinės informacijos apie narkotinių medžiagų platinimą Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

2009-10-13 apie 15 val. Justiniškių mikrorajone buvo sulaikyta pil. O. M. (gim. 1981 m.), iš jos rankų paimtas polietileninis maišelis su milteliais viduje, kaip įtariama, su heroinu.

REKLAMA

Tą pačią dieną apie 17 val. „Statoil“ degalinėje, esančioje P. Žadeikos g. 1A buvo sulaikyti piliečiai V. P. (gim. 1973 m.) ir O. K. (gim. 1964 m.).

Atlikus V. P. ir O. K. asmens kratas rasti 3 polietileniniai maišeliai, kaip įtariama – su heroinu bei 1 maišelis su, kaip įtariama, psichotropine medžiaga – amfetaminu.

Tęsiant operaciją, apie 18 val. Medeinos g., įtarus minėtų narkotinių medžiagų platinimu, buvo sulaikytas pil. A. K. (gim. 1989 m.). Įvykio vietos apžiūros metu, prie Medeinos g. 35-ojo namo ir Justiniškių g. esančiame garažų masyve, A. K. įrengtose slėptuvėse rasta apie 45 gramus įtariamai narkotinės medžiagos – heroino bei apie 250 gramų kanapių ir jų dalių.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal nusikalstamos veikos požymius (neteisėtas disponavimas narkotine medžiaga, turint tikslą ją parduoti ar kitaip platinti bei pardavimas.

Įtariamajam A. K. Vilniaus miesto 3-iasis apylinkės teismas paskyrė kardomąją priemonę – suėmimą 2 mėnesiams).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų