REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Terminatorius 2“ ir „Titanikas“ atgis trimatėje erdvėje

3D manija užsikrėtė ne tik dabarties, bet ir praeities kinas.

Kaip praneša „The Hollywood Reporter“, kino kompanija „Lightstorm Entertainment“ ruošiasi perdarytį keletą senesnių ir anksčiau buvusių populiarių savo filmų, kurių tarpe yra „Terminatorius 2“ su dabartiniu Kalifornijos gubernatoriumi Arnoldu Schwarzeneggeriu.

REKLAMA
REKLAMA

Kino kompanija „Lightstorm Entertainment“ priklauso režisieriui ir 3D technologijų entuziastui Jamesui Cameronui, kuris šiuo metu baigia montuoti savo naujausią trimatį ir bene laukiamiausią filmą „Įsikūnijimas“. Filmas Lietuvos ir pasaulio kino teatruose turi pasirodyti šių metų gruodžio 18d.

REKLAMA

Patikimas „The Hollywood Reporter“ šaltinis „Lightstorm Entertainment“ kompanijoje pranešė, kad ši planuoja perdaryti ne tik garsųjį „Terminatorių“ bet ir savu laiku kino salių lankomumo rekordus mušusį „Titaniką“. Trimatis Jameso Camerono „Titanikas“ bus išleistas per artimiausius ateinančius metus.

Kaip pažymi „The Hollywood Reporter“, šiuo metu filmų perdarymas į 3D nėra pati pigiausia užduotis. Kiek tai pelninga, taps aišku pavasarį, kai „Walt Disney“ kompanija išleis savo kompiuterinės animacijos klasikos „Žaislų istorija“ abi dalis 3D formatu.

Šiuo metu 3D kino teatrų netgi JAV tėra tik kiek daugiau, nei du tūkstančiai. Namų peržiūrai skirtos trimatės versijos turėtų būti perspektyvesnės, bet specialistai teigia, kad technologijos vėluoja ir to dar reiks palaukti mažiausiai porą metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų