REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neįtikėtina! „Transformerių“ žvaigždė Megan Fox reklamuos „Armani“ apatinio trikotažo ir moteriškų džinsų liniją... vietoj buvusio „Armani“ reklaminio veido Victorios Beckham.

REKLAMA
REKLAMA

Panašu, kad Georgio Armani rimtai sureagavo į atliktą apklausą Didžiojoje Britanijoje. Tada 1500 apklaustų vyriškių pasakė, kad elegantiškoji Victoria Beckham, kuri reklamavo „Emporio Armani“ apatinį trikotažą iki šiol, jų visai netraukia ir atrodo neseksuali. Vietoj jos jie norėtų matyti jausmingąją Megan. Be to, pati V. Beckham atsisakė pratęsti metinį kontraktą su garsiaisiais mados namais. Moteris nusprendė visą dėmesį skirti savo nuosavai mados ir stiliaus imperijai.

REKLAMA

Vyrų svajonės netrukus išsipildys! Pirmieji „Emporio Armani“ reklaminiai plakatai su  žaviąja M. Fox pasirodys jau sausio mėnesį. Praėjusį savaitgali fotografai Mert Alas ir Marcus Piggott surengė pirmąją fotosesiją su naująja savo žvaigžde.

Davidas Beckhamas taip pat daugiau nebebus „Emporio Armani“ vyriškų džinsų ir apatinio trikotažo reklaminiu veidu. Jo vietą užėmė Cristiano Ronaldo.

Gal šiek tiek ir gaila, kad pakankamai provokuojančiose „Armani“ reklamose daugiau nebeišvysime šeimyninės porelės. Tačiau labai smalsu, kaip mados namų lūkesčius pateisins naujieji modeliai.


Šaltinis: woman.ru

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų