REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tina: „Gulėjau su Algiu Greitai”

Laidoje “Supertortas” dešimt žymių Lietuvos moterų su skandalingąja Džordana Butkute priešakyje atvirai vertins, kurios iš jų tinkamos tik draugystei, bet ne santuokai.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininko Mino draugė Kristina Navickaitė - Tina bus tokia atvira, kad laidos vedėjas Algis Ramanauskas skubės paneigti jos žodžius.

REKLAMA

Ar visoms moterims svarbu ištekėti? Ne! Dainininkė Eva, nemenkai nukentėjusi nuo savo pirmojo vyro, dabar kratosi vestuvių: “Aš manau, santuoka nėra geras dalykas. Kaip sako rusų išmintis - “chorošoje delo brakom nenazavut”. "Geriausias dalykas yra meilė ir supratimas.”

“Būti negražia yra blogiau, nei būti nesutverta santuokai. Čia kaip tame anekdote: kas yra laimė? Turėti šalia gražią moterį. O kas yra nelaimė? Turėti tokią laimę”, - prieš kameras kalbėjo Mama Rock'n'Roll.

REKLAMA
REKLAMA

“Aš tikiuosi, kad jei esi tinkama tik draugystei, bet ne santuokai, tai dar nereiškia “Seksui – ne”?” - rėžė K. Navickaitė - Tina. Žodžio kišenėje neieškanti mergina per filmavimą ne vieną privertė išsižioti ir tada, kai “Supertorto” atamanas Algis Ramanauskas jos paklausė: “Ar tu žinai, kad kai esi santuokoje, su žmogumi turi gulėti vienoje lovoje?” Tina nedvejodama prakalbo: “Aš ir su Algiu gulėjau, dėl to dabar LNK mane visur kviečia... Su Valinsku irgi viską dariau, nežinau, ar Valinskienė nepyksta, bet dariau... Ir Vyšniuką nešiojau ant rankų...”  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

“Žmonės normaliai nežino, kokia esu, - studijoje atsivėrė Džordana. - Aš tikrai esu šeimyniškas žmogus.” A.Ramanauskas patikino, kad “tai ir arkliui aišku”, paskui dėl visa ko pasiteiravo, ar Džordana neištekėjusi.

Ką jam atsakė dainininkė? Ir kuriai laidos žvaigždei gatvėje kalbintas vyras skyrė įžeidžiančius žodžius: ”Maišą ant galvos - tada vesiu ją”? Visi pikantiški atsakymai – ketvirtadienį, 20:55 per LNK. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų