REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nautilus“ kartu su „Geros muzikos klubu“ pristato grupę iš Londono „Zohar“

„Nautilus“ ir toliau kviečia Kauno miesto gyventojus bei svečius į gyvo garso koncertus. Šį šeštadienį spalio 17 d. klube koncertuos grupė „Zohar“ iš Londono.

REKLAMA
REKLAMA

Grupės „Zohar“ vadovas - britų kompozitorius, trimitininkas ir multiinstrumentalistas Erran Baron Cohen. Kompozitoriaus šeimoje talentų yra daugiau, jo brolis - garsusis komediantas aktorius Sasha Baron Cohen (Borat, Bruno, Ali G). Erran išsilavinimas siejamas su klasikiniu trimitu, tačiau kuriama muzika  yra įtakota daugybės stilių: džiazas, hiphopas, rokas, šokių muzika. Visus šiuos stilius jis panaudojo Zohar grupės atliekamoje muzikoje. Jis sukūrė muziką įvairiems brolio filmų ir televizijos projektams, tokiems kaip „Kultūrinis Amerikos pažinimas dėl šlovingosios Kazachstano tautos naudos (BORAT)“ 2006m. , filmui „Bruno“, 2009m. Erran kūrybos dainą „Taikos Dovydas“ filmo pabaigoje atliko Elton John, Bono, Sting, Chris Martin, Snoop Dogg ir pats Sasha Baron Cohen.

REKLAMA

2008m. Erran išleido „Songs In The Key Of Hanukkah” (”Hanukos giesmės”), kuriame yra tradicinės žydų tautos šventinės giesmės ir savitos kompozicijos atliekamos šiuolaikiniame muzikiniame stiliuje.

Erran Baron Cohen sukūrė simfoniją Turan Alem Kazachstano Filharmonijos orkestrui, kurią pirmą kartą orkestras sugrojo Londone 2007 metų gegužę.

Avivit Caspi Zohar vokalistė, gimusi Izraelyje, šiuo metu gyvenanti Londone. Ji koncertavo pasauliniame ture nuo Amerikos iki Singapūro su savo grupe. Pernai Wemblio stadione prieš Anglijos - Izraelio futbolo rungtynes Avivit giedojo Izraelio himną niekada negirdėtame stiliuje.

REKLAMA
REKLAMA

Johan YoYo Buys bosistas iš Pietų Afrikos dabar gyvenantis Londone koncertuoja su įvairiais kitais atlikėjais ir grupėmis.

Preston Heyman yra vienas talentingiausių ir gerbiamiausių būgnininkų Jungtinėje Karalystėje, grojančių įrašų studijoje. Jis grojo mušamaisiais su daugybe žinomų menininkų. Žymiausias bendradarbiavimas buvo su Kate Bush, Bryan Ferry, Paul McCartney, Phill Collins, Eric Clapton, Peter Gabriel, Jimmy Somerville, Boy George,Tina Turner, Sting ir daugeliu kitų.

„Nautilus“ ir „Geros muzikos klubas“ pristato daugiau atlikėjų - lapkričio 7 dieną Vieux Farka Tour, garsaus gitaristo Ali Farka sūnaus koncertas. Lapkričio 20 d. „Nautilus“ klube Harry Manx – muzikantas, kuris vadinamas esmine grandimi tarp Rytų ir Vakarų muzikos. Jis kuria trumpas muzikines istorijas jungiančias bliuzo tradicijas su indų ragos gelmėmis (raga - indų muzikos tradicinis modelis).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų