REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po tragiško pasirodymo už Lietuvos rinktinės vairo Europos čempionate 45-erių metų Ramūnas Butautas bando įleisti šaknis Ukrainoje. Jis treniruoja „Doneck“ klubą, kuris sezono starte iškovojo tris pergales iš eilės.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto duodamas interviu Ukrainos dienraščiui „Blik“ R. Butautas prisipažino, kad dar nepamiršo Lenkijoje patirto fiasko, kai su krepšinio šalimi vadinama Lietuva tarp 16-os Europos komandų užėmė tik 12-tą vietą:

REKLAMA

„Lenkijoje patyrėme visišką fiasko, todėl net nelaukdamas Lietuvos krepšinio federacijos sprendimo įteikiau atsistatydinimo pareiškimą. Tiesa sakant, net nežinau, ar jis buvo patenkintas, bet grįžti dirbti į rinktinę nežadu – neturiu tam jokios moralinės teisės.“

„Lietuvos spauda tikriausiai ir dabar dar mane puola, bet aš jau seniai neskaitau naujienų internete – toks mano kredo. Manau, kad taip lengviau gyventi, patikėkite – tai atitraukia dėmesį nuo darbo ir nervina. Nemėgstu pagiriamųjų ditirambų, bet lygiai taip pat negaliu pakęsti, kai ant manęs pila purvą.

Be abejo, sirgalių nuomonė man yra svarbi, bet kokia dar gali būti čia nuomonė: jei komanda laimi – tu geras, jei pralaimi – viskas atvirkščiai. Aš juk ir pats moku analizuoti žaidimą, daryti išvadas, ieškoti rakto į sėkmę,“ – savo įsitikinimus atskleidė R. Butautas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų