REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Valencija garsi ne tik paelija, bet ir Nacho Marco

Kaip ir kiekvieną mėnesį, bene žinomiausias house muzikos tandemas „RyRalio“, o kartu su jais - ir jų specialus svečias iš Valensijos, iš miesto, kuriame lietuviai skina apelsinus prisistatys  savo gerbėjams.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent Valencijoje gimė nacionalinis ispanų patiekalas,  šiek tiek primenantis plovą, paelija. Valencija garsi dar ir tuo, kad čia vyksta vienas „Formule-1” etapas bei prestižiškiausios pasaulyje  jachtų varžybos „America’s Cup”.

REKLAMA

Tad jau šį penktadienį, spalio 16 d., nuo 22 valandos, prie pat Kauno Laisvės alėjos įsikūrusiame šokių muzikos ir kokteilių bare „Pop Star Bar“ Lauris Lee ir Karalius kvies į savo vardinę šokių naktį „RyRalio @ Pop Star Bar”. Svečiuose - „RyRalio DJs” hito „Dance Out Loud” remikso autorius, bene populiariausias Ispanijos prodiuseris ir didžėjus Nacho Marco. Ibizos saulės prijaukintam „Pacha Recordings“ veidui pastaruoju metu itin sekasi.

REKLAMA
REKLAMA

Remiksavo Shakirą, apšildė Grace Jones

Norint suprasti, koks jis kietas, užtenka paminėti tik tiek, kad net 9 metus iš eilės jis yra kviečiamas groti į vieną populiariausių elektroninės muzikos festivalių Europoje Barseolonos „Sonar“, į kurį kasmet suvažiuoja apie 80 tūkstančių žmonių. Verta pažymėti, kad šių metų „Sonar“ Nacho Marco apšildė vėl koncertuoti pradėjusią gyvą 61-erių metų muzikos legendą, ekscentriškąją Grace Jones. Maža to, ispanas kartu su prodiuserių komanda „Pacha All Star Remix Team“ perdirbo pasaulinės pop žvaigždės Shakira dainą „Las De La Intuicion“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Garsias įrašų kompanijas britų „Freerange“ bei amerikiečių OM atstovaujantis ispanas yra oficialus įrašų kompanijos „Pacha Recordings“ “brendas”. Pietietiško deep house, tech-house meistro kūrinius į savo setus ir rinkinius traukė tokios žvaigždės, kaip „Faithless“, Laurent Garnier, John Digweed, Satoshie Tomiie, Sarah Main, Desyn Masiello, o jo hitą „Lights Off!” vienos iš savo kolekcijų pristatymui Milane prieš kelis metus pasirinko legendinis mados metras Valentino.



Su nauja daina šoka Vakarų Europa


Dar jis yra garsus radijo didžėjus, savo kassavaitinę laidą „Loudeast FM“ transliuojantis Ispanijoje, Makedonijoje, Prancūzijoje bei Italijoje. Visai neseniai Nacho Marco JAV house muzikos tėčių Marko Farinos ir Miguel Migs namais vadinamoje įrašų kompanijoje „OM Records“ išleido naują savo hitą „Move You", su kuriuo šoka pusė Vakarų Europos. Susižavėjimo naująja daina neslėpė ir šiandien be proto populiarus prodiuseris Richard Grey.

REKLAMA

„Šį kartą į svečius pasikvietėm ryškiausią mūsų singlo „Dance Out Loud“ remiksuotoją, su kuriuo groti yra vienas malonumas. Pasitikime Nacho skoniu ir technika šimtu dvidešimt procentų, nes nuolat stebime jo darbus bei klausomės jo miksų. Didžiųjų Ispanijos klubų rezidentas apkeliavo Britanijos, Prancūzijos, Vokietijos, Rusijos karščiausius taškus, o šį penktadienį laukia savo antrojo šūvio „Pop Star Bare“. Tie, kas neprisimena, pasakysime, kad pirmasis šūvis buvo labai taiklus“, - svečią iš Valensijos liaupsina „RyRalio“ duetas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų