REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atskleistos „Radijo erelių“ muzikinės paslaptys

Praėjusią savaitę, „Domino“ teatre žiniasklaidos atstovams pristatyta skambiausia sezono naujiena, kultinių „Striptizo erelių“ tęsinys – komedija „Radijo ereliai“.

REKLAMA
REKLAMA

Naujojo spektaklio premjeros įvyks jau spalio 27 - 30 d. Ereliai spaudos atstovams pasistengė surengti tikrą mini vaidinimą ir papasakojo kodėl šis spektaklis pagrįstai gali būti vadinamas unikaliu ir dar nematytu šou teatro padangėje.

REKLAMA

Visa linksmuolių radijo stoties „gyventojų“ kompanija bus labai spalvinga, juokinga ir ne tik galąs liežuvius pliurpdami į radijo mikrofonus, nenulaikys laisvų rankų, vilios, flirtuos, bet ir uždainuos! Spektaklio muzika rūpinsis žymus kompozitorius Faustas Latėnas, tačiau neįtikėtina yra tai, kad kartu su juo muziką kuria ir gerai žinomi parodijų kūrėjai, save vadinantys atlikėjais - Suopis ir Rambynas. Pats Suopis ne tik atliks didelio populiarumo sulaukusį hitą „O, laike“, bet ir kartu su ereliais atliks specialiai spektakliui sukurtus muzikinius numerius.

REKLAMA
REKLAMA

Slapyvardžiais dangstantys tikruosius vardus ir pavardes Suopis ir Rambynas yra davę vos keletą išskirtinių interviu, todėl ir dabar apie bendradarbiavimą su „Radijo ereliais“ jie kalba itin mažai bei paslaptingai. Suopis (atlikėjo prašymu tikrasis vardas ir pavardė nebus minimas)  pasakojo, kad jis neatsimena savęs besilankančio teatre, todėl „Radijo erelių“ projektas jam bus itin įdomus.

„Radijo ereliuose“ skambės įvairių stilių muzikos parodijos, pažįstamų grupių dainos nušvis naujomis, netikėtomis spalvomis. Ir tai dar ne viskas. Spaudos konferencijos metu Mindaugas Stasiulis iš „M-1“ prasitarė „Radijo erelių“ premjeros proga taip pat ruošiąs itin originalų muzikinį numerį. Jam talkins profesionali „M-1” komanda. Į spektaklio scenarijų įpinta ir populiarioji grupė „Skamp“, kuri premjerų metu žiūrovams planuoja pateikti muzikinę staigmeną.

Naujausiame „Domino“ teatro spektaklyje vaidins „Striptizo ereliuose“ pamėgta aktorių komanda: Dalius  Skamarakas, Sakalas Uždavinys, Eimutis Kvoščiauskas, Gytis Ivanauskas, Irmantas Bičelis, Darius Petkevičius, Algirdas Dainavičius, Vytautas Rašimas ir Juozas Gaižauskas. Nauja tai, kad prie vyrukų prisijungs žavios aktorės Edita Užaitė ir Brigita Arsobaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų