REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvoje viešėjęs ukrainietis aktorius Andrejus Danilka, sukūręs garsųjį Verkos Serdiučkos personažą, “Vakaro žinioms” atskleidė, kad dėl šio vaidmens jo gyvybei grėsė pavojus.

REKLAMA
REKLAMA

“Ne visiems patinka ne tik Serdiučka, bet ir Filipas Kirkorovas ar Eltonas Džonas, - šypsosi A.Danilka. - Prieš “Eurovizijos” pasirodymą Kijeve netgi buvo deginama mano lėlė! Taip pat sulaukėme grasinamųjų skambučių, raginančių atšaukti pasirodymą, kad nenukonkuruotume potencialių nugalėtojų...”

REKLAMA

Vis dėlto po “Eurovizijos” Verka Serdiučka Ukrainoje tapo tikra žvaigžde, išgarsėjo ir Europos mastu. Nors, kaip juokiasi A.Danilka, “angliškai moku tik porą frazių - “biznio klasė” ir “vieną alaus”.

“Aš į savo personažą stengiuosi žiūrėti žiūrovo akimis. Tai Verka laimėjo “Eurovizijoje”, ne aš, - sako aktorius, šou versle dirbantis jau 17 metų. - Beje, ar žinote, ką kiniškai reiškia Verka Serdiučka? Aš taip pat nežinojau, kad jie turi tokį žodį. Serdiučka jie vadina potencijos simbolį.” Aktoriaus kuriamas personažas nebijo pasijuokti iš aukščiausių politikų. Bet papokštauti apie Lietuvos valdžios atstovus humoristas nepanoro. Beje, neseniai jis pats buvo sumanęs žengti į politiką Ukrainoje. Ko ten?

REKLAMA
REKLAMA

“Kas gali būti aukščiau už “Euroviziją”? Tik politika. Bet likus porai valandų iki partijos registracijos, mes šios minties atsisakėme. Buvo per daug pavojinga - mus galėjo nužudyti. Todėl, kad perėmėme kitų žaidimus. Apklausų duomenimis, būtume patekę į parlamentą. Jūs įsivaizduojate ten sėdinčią Serdiučką? Politika būtų tapusi cirku. Nors ir be jos ten - tikras cirkas”, - šypteli artistas.

Viešėdamas Lietuvoje A.Danilka paprašė koncerto organizatorės - “Makroconcert” kompanijos - automobilio dvigubais stiklais. Ar tai reiškia, kad jis ir dabar baiminasi dėl savo saugumo? Vyras patikina, kad visą pageidavimų sąrašą sudaro ne jis. O kas? “Pilna juk visokių idiotų”, - juokiasi žvaigždė, mesdamas žvilgsnį į savo atstovus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Edita Maželytė

Parengta pagal dienraštį "Vakaro žinios"



Sostinės "Utenos pramogų arenoje" šoko, dainavo ir pokštavo charizmatiškoji Verka Serdiučka. Valdo Kopūsto (ELTA) nuotr.



Retai be grimo pasirodantis Andrejus Danilka neslepia, kad Verkos Serdiučkos personažas jam sukrovė milijonus. (Vyginto Skaraičio nuotr.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų