REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kitų metų „Vakaro žinių“ kalendorių puoš ne tik seksualiosios „Olialia“  mergaitės, bet ir kelios garsios moterys – populiari dainininkė, žinoma šokėja, politikos veikėjo antroji pusė.

REKLAMA
REKLAMA

Kol kas jų pavardės dar laikomos paslaptyje, tačiau viena žvaigždė jau prisipažino: „Taip, aš tikrai fotografavausi naujajam kalendoriui.“ Tai – Mis Lietuva'96“ titulo laimėtoja Daiva Anužytė Kasiulaitienė.

REKLAMA

Viena gražiausių šalies moterų kalendoriaus fotosesijoje įkūnijo... tikrą fermerę! Guminiais batais, trumpučiais šortukais ir seksualiu korsetu pasipuošusi ūkininkaitei teko rūpintis triušiais, juos maitinti. „Tie triušiai buvo milžiniški ir jie fotosesiją pavertė nepamirštama. Gyvūnėliai buvo labai alkani ir kai baigėsi jiems skirtas maistas, jie puolė graužti visa kita: akumuliatorių, Raimundo Adžgausko fotoaparato stovą ir net mane pačią!“ - kvatodama pasakojo tituluota gražuolė, tvirtinanti, kad fermerės įvaizdis jai tikrai buvo nesvetimas.

REKLAMA
REKLAMA

„Čia toks eksperimentas!“ - sakė D. Anužytė, su jauduliu laukianti aplinkinių reakcijos. „Galiu atskleisti, kad pati jau mačiau kalendoriui paruoštą nuotrauką – ir nors pozavimas buvo varginantis, bet rezultatas pavyko tikrai geras“, - pasidžiaugė „Mis Lietuva'96“.


Daiva Anužytė Kasiulaitienė. (R.Adžgausko nuotrauka)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų