REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Veidų lenktynėse“ išlieka tik pačios ryškiausios žvaigždės: pirmajame spalio dešimtuke startavo dešimt naujų personų, o per savaitę čia išsilaikyti pavyko vos keturioms.

REKLAMA
REKLAMA

Irena Starošaitė ir Goda Alijeva vis dar lyderiauja. Spalio 1 dieną jubiliejų šventusi Irena susirinko nemažą taškų kraitį: žurnalai spausdino interviu su šia dainininke, o vėliau savo puslapius puošė praūžusios šventės nuotraukomis. Medaus mėnesiu pasidžiaugusi Goda Alijeva geltonosios spaudos skaitytojus supažindina su savo vedybinio gyvenimo tęsiniu, sąžiningai pripažindama, kad ne viskas ten saldu.

REKLAMA

Dešimtuke vėl matome ir kitas grupės „69 danguje“ merginas. Kariną Krysko žurnalistai, kaip visada, kalbina būsimų vedybų tema. Nijolė Pareigytė apie santykius kalbėti nebenori, tačiau dalyvaudama populiariame televizijos šokių projekte dėmesio neišvengsi.

Tik dėl projekto „Šok su manimi“ dešimtuke matome ir Justiną Jankevičių. Dar pernai šio vyruko niekas nežinojo, bet televizija daro stebuklus. „Humoro klubas“, „TV antis“, „Šok su manimi“ - toks buvo Justino kelias į populiarumą. Tuo tarpu iš televizijos išnykusio humoristo kolegos Modesto Vaišnoro, sukėlusio skandalą savo komentarais apie Nijolę Pareigytę, niekas nė nepasigenda.

REKLAMA
REKLAMA

Pagaliau į dešimtuką pateko ir „Olialia pupytė“ Oksana Pikul. Šią merginą žvaigždiškas gyvenimas jau seniai vilioja. O pastaruoju metu ji tapo beveik antrąja Zvonke. Nei vienas renginys, televizijos laida ar geltonasis leidinys neišsiverčia be seksualiosios „pupytės“. O kur dar smalsumą žadinančios kalbos apie Oksanos draugystę su krepšininku Simu Jasaičiu...

Kurį laiką be televizijos gyvenusi Nomeda Marčėnaitė sulaukdavo mažiau žiniasklaidos dėmesio. Dabar žmonėms vėl parūpo, kuo gyvena, ką vienu ar kitu klausimu mano žymioji keramikė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę dešimtuke debiutavęs Jogaila Morkūnas žnekteli penkiomis pozicijomis žemyn. Tačiau į ryškiausių Lietuvos žvaigždžių dešimtuką  paskutinę akimirką pavyksta įšokti jo kolegei (o gal ir ne tik) Živilei Vaškytei.

Penkiomis pozicijomis žemyn krenta ir šokėjas Deividas Meškauskas. Jei šis vaikinas, televizijos projekte šokantis su gruzine Šorena, artimiausiu metu neiškrės ko nors skandalingo, vietos populiariausiųjų sąraše jam gali ir nebelikti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų