REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UAB „Sostena“ oficialiai nutraukia bendradarbiavimą su „Inchcape Motors Finland“ ir nebevykdys automobilių „Jaguar“ bei „Land Rover“ tiekimo iš Suomijos. Susiklosčius nepalankioms sąlygoms tiek rinkoje tiek bendradarbiavime su minėtu automobilių tiekėju UAB „Sostena“ atsisako tolesnės veiklos su šia įmone tiekiant automobilius.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak UAB „Sostena“ įmonės prezidento Doneto Karčiausko vykdyti prekybą, gaunant šiuos automobilius iš minėtos įmonės, Lietuvoje tapo nuostolinga. Nepaisant šio sprendimo, UAB „Sostena“ ir toliau lieka oficialus „Jaguar“ ir „Land Rover“ autorizuotas serviso centras su pilnu ir nuolat gamintojo atnaujinamu informaciniu - techniniu aprūpinimu.

REKLAMA

UAB “Sostena“ ir toliau be jokių pokyčių vykdys visus garantinius remontus. Taip pat be pokyčių bus laikomasi ir visų kitų įsipareigojimų prieš klientus.

„Mes ir toliau sieksime užtikrinti saugumą bei patogumą klientams, pateikiant ekonomiškus, moderniausius ir saugius automobilius bei aukščiausios kokybės paslaugas“, – sako D.Karčiauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų