REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį Trakuose vyksiančiame Liberalų sąjūdžio penktajame suvažiavime bus renkamas naujas partijos pirmininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Suvažiavimo delegatai, išklausę partijos pirmininko Eligijaus Masiulio ataskaitą, spręs, kam patikėti Liberalų sąjūdžio vairą ateinančių dvejų metų kadencijai.

REKLAMA

Eltos kalbinti politikai tikisi, kad partijos pirmininku vėl bus perrinktas E. Masiulis. Kol kas apie kitus kandidatus į šias pareigas nežinoma.

"Ryškesnių konkurentų tikrai kol kas nesimato. Tačiau neabejotinai, kad demokratijos dėlei būtų smagiau, jeigu partijos pirmininkas būtų renkamas iš kelių kandidatūrų. Manau, kad E. Masiulis yra nepaneigiamas lyderis tokiose varžytuvėse, nes nėra pagrindo kelti nepasitikėjimo juo klausimą, partija sėkmingai pasirodė Seimo ir Europos Parlamento rinkimuose. Todėl manau, kad E. Masiuliui nebus sudėtinga pasitikrinti pasitikėjimą savo atžvilgiu", - Eltai sakė Liberalų sąjūdžio vicepirmininkas, Seimo Pirmininko pavaduotojas Algis Kašėta.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su partijos pirmininko rinkimais šeštadienį planuojama išrinkti Liberalų sąjūdžio valdybą, Etikos ir Kontrolės komisijas. Planuojama taip pat patvirtinti partijos pirmininko pavaduotojus.

Suvažiavimo darbotvarkėje numatytas Liberalų sąjūdžio kandidatų į Seimą pakartotiniuose rinkimuose - Jono Purlio ir Renato Saladžiaus - prisistatymas partijos nariams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų