REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo vedėjo posto netekęs „prisikėlėlių“ vedlys Arūnas Valinskas nutarė nebetaupyti mokesčių mokėtojų pinigų - jam pradėta mokėti visa alga, rašo „Lietuvos rytas“.

REKLAMA
REKLAMA

Vos tapęs vienu iš trijų svarbiausių asmenų A. Valinskas buvo paskelbęs, kad atsisako didesniosios dalies jam priklausančio atlyginimo, ir kreipėsi į Seimo buhalteriją, kad jam mokėtų pensijos dydžio algą - 811 litų. Būdamas Seimo vedėjas A. Valinskas buvo įsteigęs labdaros fondą, į kurį būdavo pervedama ir nuo 811 litų jo algos likusi pinigų dalis.

REKLAMA

Dabar buvusio Seimo vedėjo pozicija pasikeitė. Seimo Finansų departamento direktorė Danutė Petrauskienė „Lietuvos rytui“ patvirtino, kad A.Valinskui buvo išmokėtas visas rugsėjo atlyginimas. Jam buvo priskaičiuota 7948 litai.

Tačiau, pasak Tautos prisikėlimo partijos frakcijos seniūno pavaduotojo Antano Nedzinsko, „ar jis ims algą, ar neims, nuo to niekas nepasikeis, bet kuriuo atveju - jeigu žmonės norės jį matyti blogą, jis blogas ir bus“.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl A.Valinsko teikiamos labdaros irgi buvo kilę įtarimų, rašo dienraštis. Mat labdaros gavėjai dažniausiai nebūdavo nurodomi, viešai būdavo įvardijama, kad Seimo pirmininkas esą pinigų skyrė, pavyzdžiui, Žirmūnų seniūnijos gyventojams, Kauno rajono žmonėms, turintiems negalią, ar dar kam nors.

Pastaruoju metu į skandalą dėl ryšių su nusikalstamo pasaulio veikėjais įklimpusiam A.Valinskui labdara mažai rūpėjo.

Vasarą iš politiko fondo parama nepasiekė nė vieno asmens.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų