REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viename interviu, kalbant apie pjesę „Striptizo ereliai", Juozas Gaižauskas Balsui.lt sakė, kad „ereliai keičia profesiją ir ji bus kur kas įdomesnė už duobkasius“. Pasirodo, visų pamėgtos „Domino“ teatro komedijos personažai susirado darbą radijuje „Tipo M-1”.

REKLAMA
REKLAMA

Tikrojo „ M-1” programų direktorius Mindaugas Stasiulis, kalbėdamas apie spektaklį pastebėjo: „Vyrai čia ateis pasijuokti, o moterys... spręskite pačios!“

REKLAMA

„Erelių” gretas papildė dar dvi naujos, žavios būtybės: sekretorė Božena (Edita Užaitė), nebijanti daryti „viską“ bei seksualioji, profesionali laidų vedėja Skaidra (Brigita Arsobaitė). Aktorių tikinimu, jos tikrai nežada nusileisti vyrams bei patvirtino, kad naujajame spektaklyje striptizą šoks ir moterys. Tiesa, jis nebus visiškai toks, kokį galimą įsivaizduoti, teigė „šefas“ Dalius Skamarakas.

„Naujajame spektaklyje tie patys aktoriai ir toliau šoks striptizą, bet šalia to jie gavo naują darbą – radijo stotyje „tipo M-1“ jie ves savo radijo laidą. Šiame spektaklyje daugelis iš mūsų atliks solinę dainą – tai bus lengva parodija. Finale, premjerose, planuojame pasikviesti garsias grupes,“  -  prasitarė antrasis „šefas“ Darius Petkevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Tam, kad susipažintų su darbo radijuje specifika, aktoriams buvo suorganizuota ekskursija po „M-1“ studiją. M. Stasiulis tikino, kad „M-1” kolektyvas negailėjo draugiškų patarimų aktoriams, kaip geriau atvaizduoti radijuje dirbančius žmones.

„Šis spektaklis yra ironiškas požiūris į radiją. Kuomet žmogus, nutaisęs gražų balsą, sako: „Laba diena, dabar yra tiek ir tiek valandų“. Ši pjesė –  puiki proga pamatyti, kas vyksta šalia žmogaus, kurio balsą girdi klausytojai. Žmogus sako viena, o kitos jo kūno dalys veikia kažką kitą. Sakyčiau, jog požiūris į radiją yra daugiau nei striptizas – tai pornografija!“ - vaizdžiai ir intriguojančiai pasakojo M. Stasiulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Spektaklį papildysiančios moterys negailėjo gražių žodžių savo personažams, kurie turėtų pagyvinti pjesę bei suteikti jai žavesio.

„Esu šios radijo stoties pagrindinė moteris, kuri daro viską. Esu širdelė ir dvaselė šios radijo stoties... Bent jau pati tokia save laikau,“ - viliokliškai kalbėjo E.Užaitė. Kažkam garsiai pareiškus, jog ji sekretorė, ji pabrėžė, jog tai įžeidimas ir iškiūtino į užkulisius. Įrodydama kokia ji jaučiasi svarbi.

Po tokio prisistatymo nieko neliko antrajai „Radijo erelių“ damai, tik pasakyti ką nors dar labiau intriguojančio, dar labiau viliokliško.

REKLAMA

„O aš vaidinu pagrindinių pagrindinį vaidmenį, esu Skaidra. Tai ryški, seksuali, valdinga ir graži moteris. Ne, ji tikrai ne sekretorė, ji yra kvalifikuota radijo diskžokėja. Ji tikrai ne Zvonkė, ji – žvaigždė“, - savo vaidmenį apibūdino B.Arsobaitė.

Kokių triukų imsis „Radijo ereliai” galima bus išvysti jau visai netrukus premijerų metu, kurios įvyks spalio mėnesio 27, 28 bei 29 dienomis.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų