REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Immodesty Blaize - tinkami apatiniai pabrėžia moters seksualumą

Immodesty Blaize,  burlesque ( šokis – parodija, atsiradęs 20 amžiuje, striptizo pirmtakas – Balasas.lt) šokėja, „Triumph International Awards“ metu  atskleidė savo patarimus moterims, norinčioms išsirinkti patrauklius, gundančius ar patogius apatinius.

REKLAMA
REKLAMA

Viršutiniai drabužiai gali atrodyti puikiai, bet apatiniai –  moteriai leidžia puikiai jaustis. Po neseniai Milane vykusios madų savaitės, visų mintys persikėlė į „Triumph International Awards“ apatinio trikotažo apdovanojimus, kurie vyko rugsėjo 23 dieną, taip pat Italijos madų sostinėje.

REKLAMA

Apdovanojimų metu buvo pristatyti naujausio bei karščiausio dizaino apatiniai drabužiai. Naujųjų dizainerių šedevruose turėjo atsispindėti apdovanojimų tema - „Ikonos“.  Laureatu tapo Didžios Britanijos apatinių dizaineris Jamesas Nolanas, kuris savo ikonomis pasirinko „Odetę ir Odilę“ iš Operos „Gulbių ežeras“.

Immodesty Blaize manymu, apatiniai yra neatskiriama moters garderobo dalis. Moteris dėvinti tinkamus apatinius ne tik jaučiasi seksuali, pasitiki savimi bei kontroliuoja situaciją, tinkama liemenėlė dažnai smarkiai „pakoreguoja“ figūrą. Dėvint tinkamus apatinius kiekvienos moters iškilumai pabrėžiami taip, jog apie figūros trūkumus galima pamiršti.



Immodesty Blaize nuomonė apie apatinius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų