REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skirmanto Valiulio intymi patirtis su vyru

Šį penktadienį  „Auksinėje blykstėje“ garsenybės pasakos, ar jaučiasi virtę instinktų vergais, ir intriguos savo istorijomis apie erotiką, potraukį jai ir per ją pasiektas karjeros aukštumas.

REKLAMA
REKLAMA

Už ypatingą domėjimąsi erotika ir skirtumų tarp jos bei pornografijos ieškojimą Vilniaus universitete dėstantis Skirmantas Valiulis sulaukia įvairiausių komentarų. Skirmanto teigimu, akademinė visuomenė toleravo tokį jo interesą, o žmona visada suprato ir palaikė, net ir tuomet, kai vyriškis sutiko fotografuotis aktams.

REKLAMA

Į klausimą, ar neskaudino kalbos esą jis iškrypėlis, „Auksinės blykstės“ studijoje kino kritikas tikino, kad erotika įdomi kiekvienam, o jam – ypatingai, ir jau nuo vaikystės. Vyriškis palygino save su garsiuoju Leonardu Da Vinči, kuris mėgo piešti lytinius organus. Patį Skirmantą Valiulį nuo pat mažumės masino tos knygos, kuriose nupiešti lytiniai organai. Tėvai tuos leidinius slėpdavo, bet smalsus berniukas vis tiek jas surasdavo.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, S.Valiulio manymu, erotikos apraiškų pilni animaciniai filmukai, su kuriais užaugo ne viena karta Lietuvoje. Anot buvusio Lietuvos radijo ir televizijos generalinio direktoriaus, homoseksualumo apraiškas įžvelgiamos tiek Mikės Pūkuotuko ir Knysliuko, tiek „Na, palauk“ herojų vilko ir zuikio santykiuose.

Bet labiausiai „Auksinės blykstės“ vedėjus nustebino Skirmanto Valiulio atsakymas į klausimą: „Ar bandėte kada su vyru?...“ „Taip, - drąsiai rėžė erotika visą gyvenimą besidomintis ir gyvenimo džiaugsmu trykštantis vyriškis. – Sapne. Su Brežnevu. Jis mane taip švelniai glostė...“

Atviri ir apnuoginantys pokalbiai – jau šį penktadienį, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų