REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atsargiai! Šeštadienį Kaunas atakuos Vilnių

Šeštadienį geriau nelikite namuose, o slėpkitės muzikaliausiame „bunkeryje“ Jasinskio g. 16.

REKLAMA
REKLAMA

Iš savaitės pradžioje išplatinto laiško akivaizdu, kad šį savaitgalį Kaunas atakuos Vilnių. Geriausiose diskotekose grojantys 4 kauniečiai – Kastis Torrau, Donatello, Mayan ir savo gimtadienį švenčiantis Martynas M savo įrašais „ims“ Lietuvos sostinę. Klube „Gravity“ įvyksianti vienetinė diskoteka „Face It“ - puiki proga vienoje vietoje išgirsti ne taip jau dažnai Vilniuje girdimus didžėjus tik iš Kauno.

REKLAMA

„Gravity“ yra tas klubas, kuriame aš visada norėjau groti, juolab, kad visas progressive „kvėpavimas" prasidėjo būtent čia su serija „Evolution“, kurioje teko groti ir man. Tad, kas be ko, man yra šiek tiek ir sentimentų šiam klubui, kurie mane veda su dideliu užsidegimu kiekvienam pasirodymui čia“, - sako šimtus žvaigždžių apšildęs Kauno EXIT rezidentas Kastis Torrau.

„Nors ir idealiai pažįstam savo vietinę kultūrą, grojimas Vilniuje visada būna kitoks. „Gravity“ klubas reikalauja maksimalių pastangų, ruošiantis setui, nes čia ne vieta klaidoms. Būtent tokioje aplinkoje grojant galima atskleisti savo brandesnį požiūrį į muziką bei pasidalinti ja su visais. Ne kartą lankiausi klube „Gravity, kaip klausytojas ir mąsčiau, kokio svorio garsiausių atlikėjų čia būta ir kiek dar laukia savo eilės ateity. Todėl dar labiau nekantraudamas laukiu šio pasirodymo, esu tam paruošęs ir asmeninės kūrybos, kuri tikiuosi bus teigiamai įvertinta „Gravity“ lankytojų“, - pasakoja ne vieną garsią diskoteką suorganizavęs Martynas M.

Bene svarbiausiu renginio „Face It“ koziriu tapsiantis Kastis Torrau paklaustas, kokią muziką šiandien groja vakarėliuose atsakė:  „Šiai dienai daugiau renkuosi melodingus kūrinius. Visada mano setuose buvo daug melodingų besimaišančių su griežtu tech skambesiu, šiai sintezei esu ištikimas iki dabar. Konkrečių kūrėjų negalėčiau išskirti, nes renkuosi skambesį, tinkantį sau, o įtikti man gali bet kuris atlikėjas, kuriantis mano skoniui“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų