REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirėjo „Olympiacos“ netrukus išbandys jėgas su dviem NBA klubais – San Antonijaus „Spurs“ ir Klivlendo „Cavaliers“. Graikų ekipos legionierius Linas Kleiza žino, su kuo teks stoti į kovą, todėl didelių vilčių neteikia.

REKLAMA
REKLAMA

„Tikiuosi, kad žaisime gerai bei pasipriešinsime. Mums tai bus iššūkis. Nereikia pamiršti, jog taisyklės Europoje bei NBA lygoje yra skirtingos. Jei žaistume Senajame žemyne, mes turėtume pranašumą, tačiau už Atlanto jo neturėsime“, – kalbėjo 24 metų 202 cm ūgio puolėjas.

REKLAMA

Nors „Cavaliers“ ir „Spurs“ komandos yra įvardijamos vienomis realiausių pretendenčių iškovoti NBA čempionų titulą, L. Kleiza visiškai nebijo būsimų savo varžovų.

„Tikrai ne. Pažįstu NBA virtuvę. Krepšinis žaidžiamas ne tik NBA, bet ir Europoje. Lengva nebus, tačiau įgysime naudingos patirties. Jeigu pavyktų palaužti bent vieną klubą, įgytume pasitikėjimą savo jėgomis. Tokios rungtynės padės mums tinkamai pasiruošti artėjančiam sezonui“, – teigė L. Kleiza.

Priminsime, kad L. Kleiza vėl turės galimybę akis į akį susitikti su lietuviu Žydrūnu Ilgausku. Aukštaūgis vilki „Cavaliers“ klubo marškinėlius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų