REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neįtikėtino smūgio, kurio greitis siekia net 170 km/h savininkas, 36-erių metų gynėjas iš Brazilijos Roberto Carlosas pareiškė, kad šį sezoną trokšta grįžti į Madrido „Realą“ ir žaisti jame už dyką.

REKLAMA
REKLAMA

168 cm ūgio ir 69 kg svorio brazilas, kuris dabar žaidžia Stambulo „Fenerbahce“ klube, atskleidė, kad jau šių metų gruodį paliks Turkiją ir norėtų vėl prisijungti prie Ispanijos grando „Realo“ futbolininkų.

REKLAMA

„Tai man jau trečiasis sezonas Turkijoje, bet aš nusprendžiau, kad gruodį paliksiu šią šalį. Norėčiau grįžti į Braziliją ir žaisti vienoje iš vietos komandų.

Tačiau labiau už viską norėčiau nuo sausio mėnesio grįžti į Madridą ir žaisti „Reale“ kad ir už dyką. Man tai labai patiktų. Madride praleidau daug nuostabių metų ir laimėjau daug titulų, todėl laikau tą miestą savo namais.

Per 11 sezonų „Realo“ sudėtyje Roberto Carlosas sužaidė net 584 mačus, per kuriuos įmušė 71 įvartį.

REKLAMA
REKLAMA

100 metrų nubėgantis per 10,6 sek. (Usaino Bolto pasaulio rekordas – 9,58 sek.) gynėjas R. Carlosas tikina, kad didžiuojasi savo vizitine kortele tapusiu itin galingu smūgiu, bet teigia, kad viską lemia ne tik talentas, bet ir sunkus darbas treniruotėse:

„Dievas man davė talentą atlikti stiprius baudos smūgius, bet treniruotės irgi yra labai svarbios. Tas, kuris nori išmokti taip smūgiuoti kaip aš, turi labai sunkiai dirbti.“

R. Carlosas pridūrė, kad jau pradeda galvoti ir apie trenerio karjerą:

„Man yra labai svarbu sugrįžti į Madridą. Be abejo, labiausiai norėčiau į jį grįžti kaip žaidėjas, bet jeigu tai bus įmanoma, aš norėčiau dirbti ten su vaikais ir jaunais žmonėmis bei perduoti jiems savo žinias.“

Siūlome prisiminti, ką aikštėje sugeba Roberto Carlosas ir kokius galingus smūgius jis atlieka:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų