REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar Oksana Pikul karšta lovoje? Skambutis Simui Jasaičiui

Šį penktadienį  “Auksinė blykstė” – alsuojanti erotika, seksuali ir net nuoga. Laidoje su garsiais žmonėmis bus kalbama, ar  iš tiesų esame valdomi instinktų?

REKLAMA
REKLAMA

Kad nuogas kūnas traukia, iš jo galima uždirbti, o apsinuoginus dar ir padaryti karjerą, turbūt geriausiai žino “Olialia mergaitė” Oksana Pikul. Mergina net nesigynė, kad yra valdoma instinktų ir puikia žino, kaip iš to daryti pinigus, karjerą ir dar išgarsėti.  

REKLAMA

“Auksinės blykstės” studijoje Oksana prisipažino suvokianti, kad tokiu būdu pasiekti žinomumo galima daug lengviau ir greičiau. Tad ji tai ir daranti. Kiek kukliau mergina kalbėjo apie artimųjų jausmus ir reakciją į tokį jos kelią išgarsėjimo link. Scenoje viliojanti ir kviečianti vyrus pažaisti “Olialia pupytė” teigė, jog jai erotika labai patinka, apsinuoginimas jai priimtinas, tačiau pornografiniame filme ji nesifilmuotų.

REKLAMA
REKLAMA

Kristupo Baublio paklausta, kaip vertina savo seksualumą, Oksana Pikul pasiūlė paklausti jos buvusių vyrų. Išgirdusi klausimą “Ar tu lovoje karšta?”, mėgstanti prieš fotoobjektyvą apsinuoginti mergina sutiko, kad “Auksinės blysktės” vedėjai paskambintų jos naujuoju vaikinu tituluojamam krepšininkui Simui Jasaičiui ir pasiteirautų.

Ar kalbos apie Oksanos Pikul karštį lovoje ir romaną su Simu Jasaičiu tikros – sužinosite jau šį penktadienį, “Auksinėje blykstėje”, 19.10 val. per LNK.

“Olialia pupytės” puošia “Playboy” žurnalą

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų