REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

M. Reddas – jau sveikas ir lieka „Bucks“

Pastarąjį sezoną nuolat netilo kalbos apie galimą Milvokio „Bucks“ lyderio Michaelo Reddo persikėlimą į kitą NBA ekipą po mainų. Šias kalbas iš pradžių nutildė sunki kelio trauma, dėl kurios gynėjas praėjusį sezoną tespėjo sužaisti 33 reguliariojo sezono rungtynėse. Praėjusią naktį atakuojantysis gynėjas pirmą kartą po beveik metų pertraukos atsidūrė NBA krepšinio aikštelėje.

REKLAMA
REKLAMA

Ikisezoninėse rungtynėse prieš Minesotos „Timberwolves“ 30 metų amerikietis žaidė 17 minučių ir per jas pelnė 7 taškus.

REKLAMA

Kai paaiškėjo, kad M. Reddas naująjį sezoną pradės būdamas sveikas, vėl pasklido spekuliacijos apie „Bucks“ vadovų norą išmainyti krepšininką, ypač tuo atveju, jei jis pradės demonstruoti tokią sportinę formą, kuri jam garantavo 17 milijonų dolerių dydžio atlyginimą šiam sezonui. 2010/11 metų sezone M. Reddas galės pasinaudoti kontrakto sąlyga ir uždirbti dar didesnį uždarbį.

Šį savaitgalį šaltiniai JAV žiniasklaidoje patikino, kad gandai apie snaiperio išmainymą yra nepagrįsti. Teigiama, kad M. Reddas klubo generalinio vadybininko Johno Hammondo bei vyriausiojo trenerio Scotto Skileso akimis yra praktiškai „neliečiamas“.

REKLAMA
REKLAMA

„Bucks“ klubas šį sezoną neketina iškeisti M. Reddo, nebent kita ekipa pateiktų pasiūlymą, kuris garantuotų komandai patekimą į atkrintamąsias varžybas. Vadovai tiki, kad išmainius Richardą Jeffersoną M. Reddas liko visiškai akivaizdžiai išreikštas „Bucks“ lyderis puolime, todėl kitų NBA ekipų vadovams teks gerokai padirbėti, kad prisiviliotų kairiarankį gynėją į savo gretas.

Praėjusį sezoną M. Reddas per rungtynes vidutiniškai pelnydavo 21,2 taško, po krepšiais atkovodavo 3,2 kamuolio bei atlikdavo 2,7 rezultatyvaus perdavimo komandos draugams. Dėl traumos gynėjo pelnomų taškų vidurkis buvo žemiausias nuo 2002/03 metų sezono, kai tuomet dar trečiametis NBA krepšininkas vidutiniškai pelnydavo 15,1 taško per susitikimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų