REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 9 – osios naktį, Vilniuje, klubą „KISS“ užlies graikiškos saulės spinduliai.

Šiluma pulsuojančias melodijas ir geriausias emocijas mixuos visų lauktas svečias iš užsienio - Nikola Gala. Rudeninius debesis padės išsklaidyti Lietuvos klubinėtojams puikiai žinomi diskžokėjai Vanga, Martini (ConvertusMusic) ir Black B (Exit).  

REKLAMA
REKLAMA

Vanga - drąsiai galima vadinti House muzikos legenda Lietuvoje. 1995m. pradėjęs savo muzikinę karjerą, Vanga tapo naktinio klubo „Argus“ rezidentu. Įvairiuose šalies klubuose dalindamasis savo profesionalumu ir išskirtinai geru skoniu muzikai, diskžokėjas tapo naktinių klubų „New Orleans“ ir „Šachmatinė“ rezidentu, kuriuose dar labiau atskleidė savo talentą ir sugebėjimus.

REKLAMA

Martini – jaunas, sparčiai tobulėjantis diskžokėjas, profesionalumu stebinantis ne vieną šalies naktinį klubą. Būdamas vos dvidešimties jis jau yra grojęs su tokiomis pasaulinėmis muzikos žvaigždėmis, kaip Nick Warren, Tomcraft, Gui Boratto, Seamus Haji, Stonebridge, Demi, 16Bit Lolitas, Stu Hirst, vakaro žvaigžde Nikola Gala ir daugeliu kitų. Kaskart sukdamasis prie grotuvų Martini dovanoja dalį savęs, nes muzika – jo gyvenimas.

REKLAMA
REKLAMA

Antroje klubo „KISS“ salėje šeimininkaus R‘n‘B virtuozas, klubo „Exit“ rezidentas, Black B. Vos keliais plokštelių suktelėjimais Kipre gimęs ir augęs diskžokėjas bet kurią šokių aikštelę paverčia ritmo ir aistros erdve.

Nikola Gala – puikiai pažystamas kokybiškos ir unikalios šokių muzikos mylėtojams, kaip vienas iš hipnotizuojančio kūrinio „Swing 2 Harmony“ bendraautorių, 2004-2005 metais sudrebinusio muzikos industriją. Jau 10 metų prodiusuojantis kultiniais tampančius muzikinius kūrinius Nikola Gala užsitikrino solidžią vietą tokiose leidybinėse kompanijose, kaip Deep Records, Intrinsic, Fokused, Sprout Music, Precinct, Renaissance, Lost Language ir Audio Therapy. Nebijantis improvizuoti ir gebantis sujungtii, rodos, nesuderinamus Electro, Tech-House ar Progressive Trance muzikos stilius, Nikola užburia neįtikėtinais deriniais. Užėmęs pultą jis paliečia visus ir tuo pačiu kiekvieną atskirai, suvienydamas bendram, tolygiam kvėpavimui išskirtine muzika.

Spalio 9 – ąją susitinkam naktiniame klube „KISS“! Nepraleisk progos pasilepinti melodingais, graikiškos saulės bučiniais.

DJ'ai:

Main hall:

Nicola Gala (GR)

Vanga (House Couture)

Martini (Convertus Music)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų