REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rytoj 20:30 LNK TV rodys specialią laidą  "Kryžminė ugnis"

Tema: Ar buvo įmanoma išvengti žiaurių skerdynių Kaune? Tiesioginėje transliacijoje iš LNK studijos apie įvykius sukrėtusius Lietuvą iš pirmų lūpų. Laidos vedėjas Raigardas Musnickas.

REKLAMA
REKLAMA

O jau nuo spalio 14 dienos  21.00 kiekvieną antradienį „Kryžminė ugnis“  tiesiogiai per LNK.

REKLAMA

Po penkerių metų pertraukos į televiziją sugrįžta žurnalistas Raigardas Musnickas. Netrukus LNK eteryje pasirodys jo vedama  tiesioginė diskusijų  laida „Kryžminė ugnis“.

„Grįžtu pasiilgęs ne dėmesio, ne eterio, bet darbo televizijoje, didelės auditorijos. Penkerius metus nedirbau ekrane ir dabar  vėl su naujomis jėgomis grįžtu daryti tai, ką labiausiai moku“, - sako Raigardas Musnickas.

Jau septyniolika metų žurnalistinį darbą dirbantis Raigardas išgarsėjo kultine diskusijų laida „Paskutinė kryžkelė“, kurią vedė su žinomu žurnalistu Ryčiu Juozapavičiumi.

REKLAMA
REKLAMA

Naująją laidą „Kryžminė  ugnis“ prodiusuoja žinomas laidų kūrėjas Saulius Bartkus, kurio laidos „Kakadu“, „Gyvenimas pagal moteris“,  „Laba diena“ rodomos per LNK.

„Raigardas yra vienas geriausių aktualijų laidų vedėjų, turintis ilgametę tiesioginių laidų patirtį. Tiesioginių radijo laidų ko gero yra vedęs tūkstančius. Jis – profesionalas, vienas pirmųjų Lietuvoje diskusijų laidų vedėjų ir rengėjų“, - sakė Bartkus.  

Laida eteryje pasirodys trečiadieniais, į studiją bus kviečiami politikai, valdininkai ir visi, nuo kurių priklauso visų Lietuvos žmonių gyvenimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pašnekovus tiesiog apšaudysime klausimais iš visų pusių. Klausimais remsime juos prie sienosl, kad negalėtų išsisukti. Laida bus karšta, tiesioginė, o jos svečiais taps tos savaitės herojai. Kas rūpi dabar? Išeikvoti valstybės pinigai, nesumažinti Seimo narių biudžetai, milijoninės aferos“, - sako R. Musnickas.

„Dabar, kai visi tapome valdžios įkaitais, nuo kurios sprendimų priklauso, kaip gyvensime, tokia laida labai aktuali“, - sako Bartkus.

Nauja aktualijų „Kryžminė ugnis“ su Raigardu Musnicku – 21.00 antradieniais per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų