REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijoje toliau vyksta neįtikėtini dalykai: futbolo chuliganui už tai, kad mačo tarp „Saturn“ ir „Spartak“ klubų metu įsiveržė į aikštę ir įmušė 11 metrų baudinį, skirta tiesiog juokinga bauda.

REKLAMA
REKLAMA

Nors kone per viso pasaulio žiniasklaidą nuskambėjusio įvykio herojui už tokius veiksmus grėsė net 15 parų areštas, Maskvos teismas prasižengusiajam buvo gailestingas ir skyrė mažiausią įmanomą nuobaudą – liepė sumokėti tik 500 rublių (maždaug 39 Lt).

REKLAMA

Tokią pačią sumą turės pakloti ir įvartį įmušusio gerbėjo bendras, padėjęs jam švęsti savo „sėkmę“. Nikolajus Volkovas ir Andrejus Dubrovinas nubausti pagal administracinio teisės pažeidimų kodekso straipsnį 20.1 – už smulkų chuliganizmą.

Priminsime, kad rugsėjo 19 dieną vykusį 22-ojo Rusijos „Premier“ lygos  turo derbį tarp Maskvos srities „Saturno“ ir Maskvos „Spartako“, kurį stadione stebėjo beveik 14 tūkstančių žiūrovų, sukrėtė kuriozinis incidentas.

REKLAMA
REKLAMA

50 min. teisėjui skyrus 11 m. baudinį į „Saturno“ vartus prie kamuolio stojo brazilas Alexas, bet, kol jis ruošėsi smūgiui, į aikštę iš tribūnų įbėgo du sirgaliai, vienas kurių nuskubėjo prie 11 metrų žymės ir taikliu smūgiu nuginklavo „Saturno“ vartininką bei kartu su savo draugu ėmė švęsti įvartį.

Tiesa, teisėjas buvo griežtas ir neįskaitė įvarčio, o dvikovą rezultatu 2:1 laimėjo „Saturnas“.

Siūlome pasižiūrėti šį epizodą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų