REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl gaisro, kuris šiandien ryte kilo restorane „Čili Kinija“, Vilniaus prekybos ir pramogų sostinė „Akropolis“, spalio 6 dieną, nedirbs. Lankytojams duris Vilnius „Akropolis“ atvers rytoj. Manoma, kad nuostoliai gali viršyti pusę milijono litų.

REKLAMA
REKLAMA

Preliminariais duomenimis, gaisro židinys restorane kilo po 10 val. ryto. Įsijungus priešgaisrinės pasaugos sistemoms iš pastato buvo evakuoti visi lankytojai ir darbuotojai. Gaisro židinys buvo lokalizuotas, o į įvykio vietą atvykę priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento pareigūnai baigė gesinimo darbus.

REKLAMA

Šiuo metu yra tikslinami gaisro padaryti nuostoliai bei nustatinėjamos incidento priežastys. Preliminariais „ERGO Lietuva“ skaičiavimais gaisro nuostoliai viršija 0,5 mln. Lt.

ERGO draudimo grupė yra apdraudusi Vilniaus „Akropolį“ 475 mln. Lt draudimo suma trimis svarbiausiomis draudimo rūšimis: turto draudimu, civilinės atsakomybės draudimu ir draudimu nuo veiklos pertraukimo.

Apie nukentėjusiuosius informacijos nėra. Pasak Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos viršininko Rimanto Steponavičiaus, gaisrą gesina 46 ugniagesiai, 8 cisternos bei trys specialieji automobiliai.

Pasak Bendrojo pagalbos centro pranešimo, apie incidentą specialiosioms tarnyboms pranešta antradienį apie 10.25 val. 


Balsas.lt nuotraukos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų