REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujas LKL sezonas: ar bus daug intrigos?

Šiandien (10.05) Vilniuje buvo pristatytas naujasis 2009-2010 metų „Kalnapilio–Lietuvos krepšinio lygos“ („Kalnapilio–LKL“) sezonas. Šiemet „Kalnapilis–LKL“ pasitinka rekordinį sezoną komandų skaičiumi. Čempionate rungtyniaus net 13 komandų, tarp kurių – trys naujokės: Utenos „Juventus“, Prienų „Rūdupis“ ir Vilniaus „Perlas“.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio pradžioje LKL prezidentas Šarūnas Kliokys pristatė naująjį LKL generalinį rėmėją, kurio vardu vadinsis ir šiųmetis „Kalnapilio–LKL“ čempionatas.

REKLAMA

„Labai džiaugiuosi, kad tokiu sunkiu ekonominiu laikmečiu atsirado stiprus rėmėjas, „Kalnapilio-Tauro grupės“ įmonė. Tikimės, kad  ji rems LKL ir Lietuvos krepšinį ne vienus metus. Nors ir sunkmečio sąlygomis, sezoną pasitinkame optimistiškai, galvoju, kad čempionatas bus geras.

Šiais metais turime unikalią galimybę pamatyti pakankamai daug jaunų ir gerų, perspektyviausių mūsų šalies žaidėjų, kurie turi galimybę žaisti „Kalnapilio–LKL“ čempionate,  o ne žemesnėse lygose. Bus daug intrigos, nes tie jauni žaidėjai bus alkani pergalių.

REKLAMA
REKLAMA

Čempionatą transliuos dvi naujos televizijos – „Sport1” ir „Lietuvos ryto TV“, kurios pasiūlys ne tik daugiau rungtynių transliacijų, bet ir reportažus rungtynių  metu ir po jų . Po pertraukos vėl turime dvi Eurolygos komandas, turime tvirtą vietą Europos taurėje – tai mūsų lygos pripažinimas“, – kalbėjo Š. Kliokys.  

Iš karto po Š. Kliokio pasisakymo,  LKL generalinis direktorius Linas Gilys ; ir „Kalnapilio–Tauro grupės“ generalinis direktorius Marijus Kirstukas oficialiai patvirtino bendradarbiavimo sutartį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Noriu pasidžiaugti, kad tapome pagrindiniais LKL rėmėjais, džiaugiuosi, kad lyga pasirinko būtent mus. Tai lyga, kuri sutraukia daugiausiai aistruolių, o mūsų parama leis LKL čempionatui tapti dar geresniam“, – pažymėjo M. Kirstukas.

„Džiaugiuosi, kad į lygą grįžo senas rėmėjas ir geras draugas“, – pabrėžė LKL generalinis direktorius L.Gilys.

„Norėčiau, kad „Kalnapilis“ žmonėms asocijuotųsi su ne tik su alumi, bet ir su krepšiniu.

Tai ne pirmoji mūsų parama krepšiniui. Mes buvome LKL rėmėjais trejus metus nuo 1996-ųjų, taip pat rėmėme „Lietuvos ryto“, „Žalgirio“ komandas.

REKLAMA

Šiais laikais sudėtinga rasti lėšų rėmimui, daugelis įmonių mažina tam tikslui skirtus pinigus, tačiau mes persvarstėme savo strategiją ir pagalvojome: kodėl gi ne?  Norėjome parodyti meilę krepšiniui. Tokiu būdu norime padėti ir šalies nacionalinei rinktinei, kuriai 13 komandų augins pamainą“, – kalbėjo M. Kirstukas.

Jau šiandien „Kalnapilio–LKL“ čempionate bus sužaistos ir pirmosios rungtynės – Kauno derbyje Aisčių ekipa priims „Žalgirio“ krepšininkus. Mačo pradžia – 19:15 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų