REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Megan Fox nepatinka Holivudo berniukai

Juodaplaukė gražuolė, filmo „Dženiferės kūnas“ pagrindinė herojė Megan Fox, atlikusi puikią rolę filme „Transformeriai“, sako, kad ji dabar neturi įsipareigojimų savo mylimajam, bet ir į monogamiškus santykius žiuri teigiamai.

REKLAMA
REKLAMA

„Galvoje turiu jungiklį. Jį įjungus net šalia stovintis naujasis Bradas Pittas manęs nesudomins. Tačiau panorėjusi šį jungiklį išjungsiu ir tą pat akimirką pradėsiu kolekcionuoti patrauklius berniukus,“ – pasakoja M.Fox.

REKLAMA

Megan prisipažino, kad savo vaikinus vadina berniukais. „Galbūt, tai norėjimo būti viršesniam kompleksas: man tiesiog būtina juos engti,“ – aiškina M.Fox.

Megan nepatinka Holivudo vyrukai „Įdomu nebent tik tada, kai kuris nors iš jų nori tave pasisavinti, bet galų gale išeina nieko nepešęs ir sugniuždytas. Vyrai giriasi savo jachtomis, greitais automobiliais ir privačiais lėktuvais. Bando atrodyti stiprūs ir įtakingi. Man viskas vienodai. Man nereikalinga niekieno jėga ar įtaka, juk aš turiu savo nuosavą,“ – konstatuoja M.Fox.

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė nesenai prisipažino, kad jaučiasi drąsesnė prieš kamerą bučiuodama moteris. Juodojo humoro pritvinkusioje komedijoje „Dženiferės kūnas“ ji vaidina palaikymo komandos kapitonę, kuri virto demono apsėsta berniukų valgytoja.

„Su merginomis aš jaučiuosi saugesnė, todėl „Dženiferės kūne“ bučiuodama Amandą jaučiausi geriau, nei bučiuodama vyrus realiame gyvenime“, - tikina M.Fox.

„Dženiferės kūnas“ jau kino teatruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų