REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalisto Tomo Čyvo  staipsnis „Laidotuvių nuotaikos merijoje“.Vilniaus meras Vilius Navickas teigia darantis labai gerą darbą, kai „taupydamas“ lėšas atleidžia du šimtus žmonių ir čia pat moka priedus tiems, kurie jam patinka.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „V.Mazuronis: Grupuotė, kuri daro įtaką, vadinama valstybininkais“. Kai kuriems politikams geriau poste pakęsti blogą institucijos vadovą, nei leisti, kad konkurentai pastatytų saviškį. Ką apie tai kalba frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ lyderis Seime Valentinas Mazuronis?

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Gangsterių mada – apsimesti psichikos ligoniais“. Ilgus metus visuomenę šiurpinusių nusikaltėlių armijos nauja karta po suėmimo bando dangstytis psichikos sutrikimais. Apie įspūdingus spektaklius per apklausas, apie vis dažniau nuskambantį teismo salėje advokatų prašymą perduoti bylą papildomam tyrimui ir paskirti ginamajam psichiatrinę teismo ekspertizę, sužinosite perskaitę „Tryliktąjį puslapį“.

REKLAMA
REKLAMA

Valstybės saugumo departamento (VSD) vadovas Povilas Malakauskas neatleidžiamas, nes politikai vis neapsisprendžia, ar jis tinka. Plačiau apie tai skaitykite žurnalisto Tomo Čyvo straipsnyje „Saugumo šefą palaiko politikų nesutarimai“.

Rubrika „Aplink pasaulį“ kviečia aplankyti saulėtąją Tenerifę. Salos įdomybės, įvairaus poilsio galimybės, kelionės kainos – bus įdomu sužinoti, o gal ir pasinaudoti. Straipsnis „10 beprotiškiausių kalbų JT Generalinėje Asamblėjoje“ supažindins su 10 įsimintiniausių kalbų, pasakytų Jungtinių Tautų Generalinėje Asamblėjoje ir Saugumo Taryboje per pastaruosius šeišis dešimtmečius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Idealiai turtėti reiškia artėti prie išsivysčiusių šalių kainų ir atlyginimų lygio. Ar tai mums įmanoma? – klausia rubrika „Pinigų skonis“, žurnalistų Audraius Balaišio ir Gedimino Būdos straipsnyje „Vyriausybės klaidų maišelis“.

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ žurnalisto Gedimino Inčiūros straipsnis „Lietuvos teniso laukia nauji iššūkiai“. „Deviso taurės“ turnyro burtai lėmė, kad kitąmet į Lietuvą greičiausiai atvyks vienas geriausių planetos tenisininkų Andy Murray iš Škotijos. „Balas.lt savaitė“ klausia, ar tikrai lietuviai sugebės pasipirešinti Didžiosios Britanijos rinktinei?

REKLAMA

„Laisvalaikis“ pristato malonią staigmeną - E.Sardinasas – liepsnojanti gitaros aistra klube „Balsas.lt“. Tik penkios Rytų ir Vidurio Europos šalys atsidūrė JAV bliuzo ir roko gitaros genijaus Erico Sardinaso pasaulinio turo žemėlapyje. Lietuva papuolė į laimingųjų gretas.

Savaitračiui „Balsas.lt savaitė“ pasipildžius naujomis rubrikomis, šiame numeryje rasite skiltį tiems, kurie rūpinasi sveikata. Paprasti būdai išsaugoti sveiką širdį, kas apsaugos nuo gripo, lieknėjimo programa tinginiams, aštriųjų pipirų ataka prieš riebalų sankaupas – apie visa tai skaitykite rubrikoje „Sveikata“.

REKLAMA

„Spindinčio gyvenimo“ rubrikoje – priminta R.Polanskio tamsi praeitis. Garsus kino režisierius sulaukė Temidės atkirčio – jis buvo sulaikytas dėl seksualinio nusikaltimo, padaryto prieš daugelį metų.

Rubrika „Ateities pranašai“ supažindins su sensacingu mokslininkų atradimu. Ką liudija išsamiausio iki šiol mitybos įpročių ir onkologijos ligų ryšio tyrimo rezultatai? Apie tai skaitykite straipsnyje „Vėžys vengia vegetarų“.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų