REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

“Aš taip patinku sau scenoje, net labiau nei gyvenime, todėl norėčiau joje kuo daugiau būti”, - tokius Irenos Starošaitės žodžius per jubiliejinį koncertą atpasakojo jos draugė Inga Valinskienė.

REKLAMA
REKLAMA

I.Starošaitė jų nepaneigė, nors matyti, kad moteriai gera ir kasdienybėje.

Per savo jubiliejaus koncertą I.Starošaitė turėjo jaustis tikrai gerai - keturias valandas trukusiame renginyje vyravo jauki šviesi nuotaika, kurią neabejotinai kūrė ir jubiliatės pasveikinti atvykę draugai.

REKLAMA

Didžiausią staigmeną I.Starošaitei surengė vyras Žilvinas Žvagulis su dešimtmečiu sūnumi Vakariu. Dainininkei stovint scenoje, du jos mylimiausi vyrai, pririšti virvėmis, nusileido tiesiai iš palubės. Vakaris įteikė mamai gėlių.

Jausmingą akimirką I.Starošaitė nesutriko ir čia pat pateikė savo staigmeną sūnui - juk tą pačią dieną buvo ir jo gimtadienis. Vakaris dovanų gavo išsvajotą dviratį.

Gimtadieniai I.Starošaitės gyvenime sutampa su svarbiais įvykiais: per 19-ąjį gimtadienį ji sulaukė Ž.Žvagulio kvietimo kartu koncertuoti, po devynerių metų, taip pat per gimtadienį, Žilvinas jai pasipiršo, po metų, prieš pat gimtadienį, jiedu susituokė, o 30-mečio proga jai gimė sūnus.

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkę gimtadienio proga sveikino per dvidešimt muzikantų ir jos bičiulių. Tarp jų buvo Arūnas Valinskas su žmona Inga, Birutė Dambrauskaitė, Karina Krysko, grupė “Blogos mergaitės”, Rytis Cicinas, kuris gėles jubiliatei įteikė priklaupęs ant kelio, grupės “Quorum”, “El Fuego”, “Pikaso”, Rosita Čivilytė, Česlovas Gabalis, vakaro vedėjai Dainius Martinaitis ir Jonas Radzevičius, I.Starošaitės gerbėjų klubas. Daugelis jų dainavo kartu su jubiliate.





Interviu po koncerto

- I.Valinskienė išdavė, kad geriau jaučiatės scenoje nei gyvenime. Ar tai tiesa?

- Scenoje darai tai, ką moki, kas patinka ir man, ir publikai. Juk taip gera daryti tai, kas patinka, o jei už tai dar gauni pinigų, ypač šaunu. Mano darbe man labiausiai patinka ne tik dainuoti, bet jausti gyvas publikos emocijas. Juk pats svarbiausias dalykas muzikanto gyvenime - bendravimas su publika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Tai, ką matome scenoje, yra talentas ar darbas?

- Norėčiau manyti, kad abu. Nesu linkusi vartoti tokių žodžių, kaip “talentas” ar “Dievo dovana”, bet jei nebūtų duomenų, tai vargu ar vien darbu pavyktų ko nors pasiekti. Taip ir talentingam tinginiui vargu ar kas nors pavyktų. Reikia dirbti, siekti ir viską įmanoma padaryti.



- Sveikindamas jus vienas bičiulis nežinojo ko ir linkėti, sakė, kad visko ir taip turite. Dar turite svajonių?

- Gal ko nors ir norėčiau... Juk visąlaik yra ko siekti. Negaliu skųstis. Gal dar norėčiau geros dainos, kelionių. Bet labiausiai norėčiau ramybės. Tos ramybės, kurią suteiktų naujas planas to, ką norėčiau veikti, jeigu nedainuočiau, naujas gyvenimo tikslas.

- Kokios svarbiausios jūsų svajonės išsipildė?

- Vaikystėje svajojau būti dainininke - esu. Prieš daug metų pamačiau gražų namą ir pagalvojau, kad labai norėčiau jame gyventi - dabar gyvenu tame pastate. Svajonės tikrai pildosi.

Zita VOITIULEVIČIŪTĖ

Parengta pagal dienraštį "Respublika"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų