REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neseniai atliktas tyrimas rodo, kad žmonėms, gyvenantiems mėlynai nudažytuose namuose, sekasi labiau, nei gyvenantiems kitomis spalvomis dažytuose namuose, rašo „The Times“.

REKLAMA
REKLAMA

Mėlynų namų savininkų vidutinės pajamos yra 38,000 svarų per metus. Jie mažiausiai du kartus metuose atostogauja užsienyje. Per savo darbo karjerą šie žmonės mažiausiai du kartus buvo paaukštinti pareigose, vadovauja bent trijų asmenų grupei, o pusė jų savo pareigas apibūdina kaip direktoriaus ar vadovo.

REKLAMA

Vidutinis „mėlyno namo“ gyventojas turi pastovų ilgalaikį partnerį, du vaikus ir keturis artimus draugus.

14 procentų „mėlynųjų“ moka už tai, kad jiems būtų gaminamas valgis namuose, 11 procentų reguliariai samdosi valytoją ir 8 procentai – auklę.

Pagal šį tyrimą, kuriame dalyvavo atsitiktinai atrinkti 3000 namų savininkai, labiausiai nesiseka žmonėms, gyvenantiems žaliuose namuose. Jie vidutiniškai uždirba tik po 13,100 svarų per metus. Tačiau tyrimas parodė, kad ir šie, „žalio namo“ gyventojai jaučiasi laimingi.

REKLAMA
REKLAMA

Tyrimą atlikusios, dažus parduodančios, bendrovės Sandtex atstovė Viktorija Džouns (Victoria Jones) sako, kad tyrimas parodė, jog žmonės namo spalvą renkasi skirtingai pagal tai, kaip jiems sekasi asmeniniame ir profesiniame gyvenime.

Neblogai pagal tyrimo rezultatus sekasi ir žmonėms, gyvenantiems raudonuose namuose, - jie per metus vidutiniškai uždirba 23,500 svarų. Gyvenantys baltuose namuose – 23,400, kreminės spalvos - 23,100, smėlinės - 20,800, oranžinės – 20,000, purpurinės – 19,600, pilkos – 19,000, geltonos – 18,500, rudos – 18,400 ir rožinės – 14,500 svarų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų