REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Čempionų lygos mače tarp Madrido „Realo“ ir Marselio „Olympique“ klubų viena ryškiausių pasaulio futbolo žvaigždžių Cristiano Ronaldo pelnė net du įvarčius, bet viską apkartino jo patirta trauma, kurią „užsakė“ šamanas.

REKLAMA
REKLAMA

C. Ronaldo susitikime su prancūzais buvo tiesiog nesustabdomas: du kartus – 58 ir 64 min. – pats nuginklavo varžovų vartininką, o 60 min. dar uždirbo ir 11 metrų baudinį, kurį realizavo Kaka. Tiesa, gynėjo Souleymane'o Diawaros pražanga prieš portugalą buvo labai grubi ir šiam prireikė medikų pagalbos. Nors po šio epizodo C. Ronaldo toliau tęsė žaidimą, 70 min. jis buvo pakeistas.

REKLAMA

Iškart po dvikovos, kurią „Realas“ laimėjo 3:0, C. Ronaldo buvo atlikti pirmieji tyrimai, kurie parodė, kad saugo kelis yra traumuotas. Vis dėlto kiek rimtas šis sužalojimas ir kiek žaidėjui teks praleisto laiko be kamuolio, kol kas nepranešama. Viskas paaiškės atlikus išsamesnius tyrimus.

Tačiau ispanų spauda skuba informuoti, kad „Real“ treneris Manuelis Pellegrini savaitgalio „La Liga“ mače su „Sevilla“ tikriausiai turės verstis be C. Ronaldo.

REKLAMA
REKLAMA

Ši netektis „karališkojam klubui“ gali kainuoti labai brangiai – C. Ronaldo pelnė įvarčius net 4 iš 5 pirmų savo rungtynių Ispanijos čempionate.

Po „Realo“ lyderio patirtos traumos ekipos gerbėjai norom nenorom prisiminė praėjusią savaitę  į Madrido komandos būstinę atėjusį grasinamo turinio laišką, kuriame šamanu save pristatęs adresantas tikino, jog yra pasamdytas padaryti taip, kad C. Ronaldo būtų traumuotas:

„Aš nesu „Real“ priešas ir nieko neturiu prieš šį didį klubą. Tiesiog esu profesionalas ir man kai kas sumokėjo labai didelius pinigus už tai, kad nukreipčiau savo jėgas prieš C. Ronaldo ir jis patirtų traumą“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nepažadu, kad jis patirs labai rimtą traumą, tačiau žinau, kad šį sezoną jis ilgiau ją gydysis nei žais futbolą“, – rašoma į „Real“ klubo būstinę atsiųstame laiške.

Ar vakarykštė C. Ronaldo trauma yra tik sutapimas, ar ji iš tikrųjų yra šamano nuopelnas? Kol kas neaišku.

Priminsime, kad portugalų žvaigždė C. Ronaldo šį tarpsezonį perėjo iš „Manchester United“ į „Realą“ už rekordinę 93 milijonų eurų sumą.

Šamanizmas – animizmu pagrįstos pirmykštės religijos forma. Remiasi išpažinėjų tikėjimu, kad šamanas dėl tiesioginio bendravimo su dvasiomis gali veikti tikrovę.

Siūlome pasižiūrėti, kaip C. Ronaldo patyrė tą traumą:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų