REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos miesto savivaldybė informavo, kad šildymo sezonui bus pasiruošta laiku. Šiandien tai po susitikimo su šilumos tinklų prižiūrėtojais patvirtino miesto meras Rimantas Taraškevičius.

REKLAMA
REKLAMA

„Prieš savaitę buvo matyti, kad dar ne viskas gerai, tačiau mes žinome problemas ir jas sprendžiame. Šiandien jau galiu teigti, kad mūsų įstaigos šildymo sezonui bus pasirengusios laiku“, – sakė jis.

REKLAMA

Kol kas šildymo sezono pradžiai dar neparuoštos 6 uostamiesčio ikimokyklinės įstaigos ir 3 mokyklos.

Tačiau  šilumos tinklus prižiūrinčių bendrovių „Sobo sistemos“ bei „Lamberta“ atstovai pažadėjo, jog šią savaitę bus užbaigti paskutiniai nedidelės apimties remonto darbai. Bus pakeistos padidinto slėgio nebeatlaikančios sklendės.

Klaipėdos miesto švietimo įstaigų ūkio tarnybos vedėja Violeta Gembutienė užtikrino, kad šie darbai bus atlikti iki šildymo sezono pradžios, tad nerimauti dėl laikinai nutraukto šildymo nederėtų.

REKLAMA
REKLAMA

„Avarijų karšto vandens vamzdynuose įvyksta nuolat, tačiau tam turime vadinamąjį avarinį fondą, pinigų bent šiems metams užteks. Senus vamzdynus pamažu keičiame, apie pusė jų jau yra atnaujinta. Palyginti su kai kuriais kitais miestais mes labai gerai gyvename“, – sakė V.Gembutienė.

Pernai Klaipėdos ugdymo įstaigos šildymo sezoną pradėjo spalio pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų