REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl Romano Polanskio arešto nukeliama jo filmo premjera

Netikėtas „Oskaro“ laureato Romano Polanskio areštas sukėlė pavojų vasario mėnesį planuotai jo naujausio trilerio „The Ghost“ premjerai.

REKLAMA
REKLAMA

Nors filmavimo darbai jau pabaigti, tačiau dar likę daugelis kitų redagavimo darbų, kurie atliekami paskiausiai ir tik tada filmas pristatomas plačiai auditorijai.

REKLAMA

Šiuo metu yra sustoję bet kokie su 2010 metais ir lietuvoje pasirodysiančiu trileriu „The Ghost“. Kadangi niekas negali prognozuoti, kada režisierius bus paleistas į laisvę ir galės toliau grįžti prie savo filmo užbaigimo. Anot filmo teisėmis besirūpinančios agentūros „Summit“, filme dar liko daug iki galo neužbaigtų darbų susijusių su garsu ir kitomis detalėmis. To pasekoje nežinia kiek dar laiko filmo premjeros turės laukti žiūrovai.

REKLAMA
REKLAMA

Gimęs Prancūzijoje, užaugęs Lenkijoje režisierius buvo sulaikytas šių metų rugsėjo 26-ąją dieną, kai atvyko į Ciuriche vykstantį kino festivalį atsiimti apdovanojimo už viso gyvenimo nuopelnus. Sulaikymo priežastimi įvardijamas 30-ties metų senumo kaltinimas neleistinais lytiniais santykiais su 13-mete.

Ciuricho kino festivalio žiuri komisijos prezidentė Debra Winger pirmadienį pareikalavo, kad garbus režisieirus būtų paleistas, o Šveicarijos valdžios atstovus pavadino niekingais sąmokslininkais, nes pastarieji davė leidimą areštuoti Polanskį jam patekus į šios šalies teritoriją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų