REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

27-erių metų Italijos atstovė Flavia Pennetta šokiravo savo gerbėjus – 10-oji pasaulio moterų teniso raketė atvirai papasakojo apie savo intymius nuotykius su įžymiais tenisininkais, homoseksualus šiame sporte ir dopingą.

REKLAMA
REKLAMA

Pokalbių šou „Le iene show“ metu F. Pennetta prisipažino, kad buvo užmezgusi romaną su 33-ejų metų ispanu Carlosu Moya (ATP 190). Maža to, italė atskleidė ir kai kurias itin intymias šios draugystės smulkmenas. Pavyzdžiui, kad su C. Moya mylėdavosi ne tik turnyrų metu, bet ir lėktuve, kur „viskas truko labai ilgai“.

REKLAMA

F. Pennetta taip pat nieko neslėpė ir apie tai, kad nutrūkus jos ir C. Moya'os santykiams, ją „kabino“ dar 3-4 tenisininkai. Jų tapatybę italė nuslėpė, nors ir išdavė, kad paskutinis iš jų buvo brazilas.

Tiesa, žavioji Italijos tenisininkė pareiškė, kad dabar yra viena ir laisva. O paklausta, koks tenisininkas jai apskritai labiausiai patinka, išskyrė du – 31-ų metų vokietį Tommą Hassą (ATP 20) ir 29-erių metų rusą Maratą Safiną (ATP 58). Be to, F. Pennetta net pajuokavo, kad prieš M. Safiną sutiktų nusimauti net ir kelnaites.

REKLAMA
REKLAMA

Kiek griežčiau italė atsiliepė apie homoseksualus tenise, tačiau teigė, kad jai jokių pasiūlymų iš jų dar neteko sulaukti. Vis dėlto F. Penneta užtikrino, kad jokiu būdu nesutiktų „to daryti“ net ir su viena gražiausių planetos tenisininkų laikoma Marija Šarapova.

Pasiteiravus, kodėl ji visada pralaimi 28-erių metų amerikietei Serenai Williams (WTA 2), F. Pennetta atrėžė:

„Nes ji yra tikras žvėris palyginti su manimi.“

Pokalbio pabaigoje 8-ių WTA turnyrų nugalėtoja F. Pennetta parodė nusivylimą italų tenisininkais: „Jie labai neryžtingi“, o į klausimą, ar šiuolaikiniame tenise egzistuoja dopingas, ji atsakė teigiamai:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tikiu, kad egzistuoja. Bet jei kai kurie tenisininkai ir pauosto kokainą, tai jie tą daro tik dėl malonumo. Savo ruožtu aš to tikrai nedarau.“

Priminsime, kad praėjusią savaitę į Italiją po įspūdingo sezono grįžusi F. Pennetta pirmą kartą savo gyvenime išbandė ir modelio darbą.

Šie metai italei buvo patys sėkmingiausi per visą jos karjerą – ji pakilo į rekordinę 10-tą vietą WTA reitinge ir prestižiniame „US Open“ turnyre nužygiavo iki ketvirtfinalio, kuriame neatsilaikė prieš S. Williams.






AFP/Reuters/Scanpxi nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų