REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdos „Neptūno“ gretas papildė praėjusį sezoną Kauno „Triobet“ ir Kėdainių „Nevėžio“ ekipose rungtyniavęs Juozas Ramanauskas. Su 207 cm ūgio ir 107 kg svorio krepšininku pasirašyta vienų metų sutartis.

REKLAMA
REKLAMA

„Šis žaidėjas mums įtiko ir jį tenkino mūsų sąlygos. Džiaugiuosi, kad pasistiprinome šiuo krepšininku“, – sakė „Neptūno“ ekipos strategas Paulius Juodis.

REKLAMA

Paaiškėjo sudėtis

Treneris atsirinko dar 10 krepšininkų, kurie jau tikrai ateinantį sezoną vilkės „Neptūno“ ekipos marškinėlius.

Po draugiškų rungtynių maratono P. Juodžiui labiausiai įtiko šie krepšininkai: Osvaldas Kurauskas, Vytenis Petkus (abu pernai vilkėjo „Neptūno“ marškinėlius), Julius Žurna (praėjusį sezoną žaidė „Šilutėje“), Simas Galdikas (rungtyniavo „Naftoje-Uni-Laivitėje“), Robertas Bitinas (buvęs „marčiulioniukas“, rungtyniavęs ir Norvegijoje), Tomas Vilkius (Klaipėdos krepšinio mokyklos auklėtinis), Modestas Kumpys (1991 metais gimęs „Lemminkainen“ komandos vadovės Ramunės Kumpienės sūnus) ir trys jauni (gimę 1992 metais), tačiau perspektyvūs V. Knašiaus krepšinio mokyklos auklėtiniai: Deivydas Anužis, Tadas Maželis ir Rimvydas Brencius.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusią savaitę buvo atsisakyta kauniečio Vitalijaus Stanevičiaus paslaugų, o vakar apsispręsta verstis be pernai „Šilutės“ komandai atstovavusio Dainiaus Vaitelio ir Kauno „LKKA-Atleto“ komandos garbę gynusio Mindaugo Stašio.



Žaidė Latvijoje ir Kaune

P. Juodžiui dėl komandos sudėties galutinius taškus padėjo sudėlioti savaitgalį Latvijoje ir Kaune vykusios draugiškos rungtynės.

Neptūniečiai kaimyninėje šalyje 56:77 nusileido Liepojos „Lauvo“ komandai, o laikinojoje sostinėje 92:82 nugalėjo Prienų „Rūdupio“ ekipą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O. Kurauskas per dvejas rungtynes pelnė 35 taškus (15 taškų jis surinko dvikovoje su latviais ir 20 taškų sumetė į „Rūdupio“ krepšį), R. Bitinas pridėjo 32 taškus (13 ir 19).

Padės L. Chatkevičius

Pasak „Neptūno“ ekipos direktoriaus Egidijaus Prižginto, paraiška į Lietuvos krepšinio lygą jau pristatyta.

„LKL čempionate užregistravome 11 žaidėjų, o BBL iššūkio taurės varžybose „Neptūnui“ dar padės 1993 metais gimęs Klaipėdos V. Knašiaus krepšinio mokyklos auklėtinis Laimonas Chatkevičius, – pasakojo E. Prižgintas.

REKLAMA

– Jis negali žaisti LKL lygoje, nes rungtyniaus Regionų krepšinio lygos čempionate. Jam dar reikia žaisti ir tobulėti, o LKL čempionate mes negalėtume jam skirti daug žaidimo laiko. Būtent dėl šios priežasties buvo priimtas toks sprendimas.“

„Neptūno“ direktorius sakė, jog su visais žaidėjais pasirašyta tik vienų metų sutartis.

„Nežinome, kas su „Neptūnu“ bus ateityje, tad apsiribojome trumpesnėmis sutartimis. Į ateity yra svarstomi įvairiausi variantai“, – kalbėjo E. Prižgintas.

Neptūniečiai naująjį LKL sezoną pradės jau spalio 6 dieną. Mūsiškiai namuose susitiks su bronzos medalių laimėtojais „Šiaulių“ krepšininkais.

„Šlifuosime derinius, bandysime perprasti vienas kitą ir labiau susižaisti. Privalome kuo geriau pasiruošti čempionatui“, – teigė P. Juodis.

Paulius Matulevičius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų