REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį Anglijoje buvo žaidžiamas paskutinis 7-ojo „Premier“ lygos turo mačas. Mančesteryje savo jėgas išmėgino „Manchester City“ bei „West Ham United“ futbolininkai.

REKLAMA
REKLAMA

Jau pačioje rungtynių pradžioje aikštės šeimininkai išsiveržė į priekį, kai 5 min. pasižymėjo vienas iš šios vasaros pirkinių Carlosas Tevezas – 1:0. Tiesa, po beveik 20 minučių „West Ham“ atsakė tiksliu Carltono Coleo smūgiu – 1:1.

REKLAMA

Nepaisant to, „City“ per likusį laiką įrodė savo pranašumą. Iš pradžių Martinas Petrovas baudos smūgiu išvedė savo komandą į priekį, o jau antrajame kėlinyje antrąjį savo įvartį pelnė bei „City“ persvarą įtvirtino Carlosas Tevezas – 3:1.

Po šių rungtynių „Man City“ turi 15 taškų ir su „Liverpool“ bei „Tottenham Hotspur“ dalinasi 3-5 vietas, tačiau Marko Hugheso auklėtiniai yra sužaidę vienomis rungtynėmis mažiau.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu „West Ham“ ekipai sezono startas nėra pats idealiausias. Su 4 taškais jie dalinasi vos 18-19 vietas su „Hull City“ klubu.

Rungtynių statistika:

„Manchester City“ – „West Ham“ 3:1 (2:1).

Įvarčiai: 5 min. Carlosas Tevezas 1:0, 24 min. Carltonas Cole'as 1:1, 32 min. Martinas Petrova 2:1, 61 min. Carlosas Tevezas 3:1.

Turnyrinė lentelė:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų