REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Barselona - ne tik vagių, bet ir sekso sostinė

Barselona, ne tik paskelbta kišenvagių sostine. Vienas didžiausių Ispanijos turistų traukos centrų bando apsivalyti mundurą po sekso skandalo – dienraščio „El Pais“ žurnalistai užfiksavo nuo nieko nesislapstančius turistus tiesiog nusimaunančius kelnes miesto centre ir greitai aptarnaujamus vietinių prostitučių.

REKLAMA
REKLAMA

Daugelis prostitučių, atvyksta čia iš Afrikos ir yra glaudžiai susijusios su iš šio kontinento kilusiomis narkotikų gaujomis.

REKLAMA

„Purvinos ir degradavusios jaunų, ant kelių klūpinčių moterų nuotraukos yra geriausias įrodymas, jog miesto valdžia nesusitvarko su prostitucija“, rašo „El Pais“.

Tuo labiausiai piktinasi vietiniai. Viena moteris skundėsi nuolatos privalanti nuvalyti prie jos parduotuvės esantį šaligatvio ruožą nuo prezervatyvų.

„Tai tiesiog gėdinga. Jaunos mergaitės netgi per daug nebesislepia. Jos pasitraukia už stovinčių mašinų ir tiek“, - pasakojo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas naktinių sargų, dirbančių centrinėje gatvėje „La Rambla“ pasakojo neretai turintis tiesiog nusigręžti iš pasibjaurėjimo.

Kol kas vietinė policija atrodo bejėgė – nepaisant to, jog La Rambloje naktį pilna policijos pareigūnų, o skiriamos baudos pakankamai griežtos, tai nesulaiko turistų nuo sekso gatvėse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų