REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 28 dieną registrų centre užregistruotas vienos iš didžiausių nuo bankų finansų maklerio nepriklausomų įmonių „Orion Securities“ įstatinio kapitalo padidinimas.

REKLAMA
REKLAMA

„Nuo 3.5 mln. iki 5.5 mln. litų sustiprintas kapitalas suteiks mūsų klientams ir partneriams didesnes saugumo garantijas bei suteiks galimybę taikyti naujus produktus ir pažangesnius darbo metodus,“ — sakė „Orion Securities“ direktorius Alius Jakubėlis. Anot jo, nuo 1993 metų Lietuvoje veikianti įmonė gali pasiūlyti išskirtines finansines paslaugas, todėl yra vertinama kaip viena iš stipriausių patarėjų investuojant į smulkų bei vidutinį verslą.

Pagrindinė investicijų banko „Orion Securities“ veikla yra finansinis tarpininkavimas prekiaujant vertybiniais popieriais, teikiant įmonių finansų, privačios bankininkystės ir finansų valdymo paslaugas privatiems asmenims. Nuo 2009 metų „Orion securities“ kontrolinis akcijų paketas priklauso UAB „Scaent Baltic“, kuri kartu su partneriais valdo 25 įmones, veikiančias energetikos, nekilnojamojo turto, leidybos ir reklamos, finansinių investicijų ir konsultavimo, paslaugų teikimo ir gamybos srityse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų