REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ naujokas Martynas Pocius svariai prisidėjo prie savo komandos pergalės Baltijos krepšinio lygos (BBL) taurės turnyro finale. Žalgiriečiai palaužė Vilniaus „Lietuvos rytą“, o M.Pocius buvo įvertintas naudingiausio žaidėjo prizu.

REKLAMA
REKLAMA

Po rungtynių krepšininkas tikino, kad „Žalgiris“ atidavė visas jėgas, o norint laimėti tokias sunkias varžybas ateityje, reikės atiduoti daugiau nei 100 proc. jėgų.

REKLAMA

„Žinojome, kad laukia sunkios rungtynės, todėl smagu, jog pavyko laimėti. Visi atidavėme visas jėgas, o ateityje mums teks atiduoti daugiau nei 100 proc. savęs, norint laimėti tokias svarbias rungtynes“, - kalbėjo M.Pocius.

- Ką galėtumėte pasakyti apie atmosferą, kuri tvyrojo šiose rungtynėse?

- Esu pasiilgęs tokių kovų, todėl buvo smagu. „Žalgiryje“ žaidžiu todėl, kad noriu tokių kovų.

- Žaidi drąsiai ir dažnai tenka kristi ant aikštės parketo. Ar nebijai susitraumuoti?

- Aš taip žaidžiau visą gyvenimą. Galbūt dėl to ir teko du kartus iškentėti čiurnos operacijas. Žaidžiu taip, kaip išeina. Nenoriu rungtyniauti pasyviai.

REKLAMA
REKLAMA

- Ar tikėjaisi tokio rezultatyvaus savo pasirodymo?

- Apie rezultatyvumą prieš rungtynes niekada negalvoju. Pirmiausia keliu užduotį apsiginti, o kai gerai apsigini, taškai ateina savaime. Vienose rungtynėse gali būti labai rezultatyvus, tačiau kitose gali nepelnyti nė taško, bet būti dar naudingesnis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų