REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diana Žiliūtė – Pasaulio čempionato 5-tuke

Šeštadienį Šveicarijoje Pasaulio dviračių čempionato lenktynėse (124,5 km lygumos distancijoje) moterų elito grupėje iš 6 Lietuvai atstovavusių dviratininkių finišą pasiekė tik trys – Diana Žiliūtė pateko į 5-tuką, Edita Pučinskaitė užėmė 13 vietą, o Rasa Leleivytė – 32-ą. Čempione tapo italė Tatiana Guderzo.

REKLAMA
REKLAMA

Laimėjo italė

124,2 km ilgio distanciją greičiausiai įveikė italė Tatiana Guderzo, 19 sek. aplenkusi tris varžoves – olandę Marianne’ą Vos, italę Noemi Cantele ir amerikietę Kristiną Armstrong.

REKLAMA

Diana Žiliūtė – geriausia iš lietuvių

Diana Žiliūtė yra viena iš 56 dalyvių, sėkmingai finišavusių šios dienos lenktynėse. Nuo T. Guderzo atsilikusi 1 min. 7 sek., ji užėmė aukščiausią vietą iš kitų lietuvių merginų, dalyvavusių lenktynėse.

Edita Pučinskaitė užėmė 13 vietą (+1 min. 7 sek.), Rasa Leleivytė – 32 vietą (+10 min. 11 sek.).

Elito autsaiderių sąraše... 

Kitoms trims lietuvėms, dalyvavusioms lenktynėse, kaip ir daugiau nei pusei startavusiųjų, nebuvo lemta įveikti visos 124,5 km distancijos. Modesta Vžesniauskaitė, Edita Ungurytė ir Inga Čilvinaitė buvo iš tų 71 dalyvių, kurios pasitraukė nebaigusios distancijos.

REKLAMA
REKLAMA

Į šį elito autsaiderių sąrašą pateko pati praėjusiųjų metų čempionė Nicole Cooke (D. Britanija).

Šiame sąraše figūruoja ir tokios įžymybės kaip Anderson Kimberly (JAV), Svetlana Bubnenkova (Rusija), Ina Teutenberg (Vokietija) ir Rochelle Gilmore (Australija).

Susiję tekstai:

Pasaulio čempionate Diana Žiliūtė – 16-ta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų