REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po Kauno „Žalgirio“ pergale pasibaigusių Baltijos krepšinio lygos (BBL) taurės turnyro pusfinalio rungtynių, kauniečių ekipos vyr. treneris Gintaras Krapikas džiaugėsi pergale bei pažymėjo, kad finale kovos tik dėl pergalės.

REKLAMA
REKLAMA

„Visų pirma noriu pasakyti komplimentą priešininkų komandai, kuri kovėsi iki pat pabaigos, nors vienu metu turėjome solidžią persvarą. Dėl šios priežasties negalėjome panaudoti visų registruotų žaidėjų. Visgi norisi dalyvauti finale. Žinojome, kad „Ventspils“ turėjo forsuotą pasiruošimą sezonui, nes po trijų dienų jų laukia rungtynės su “Benetton”.

REKLAMA

Dėl šio formuoto pasiruošimo pirmoje pusėje jie gynėsi labai agresyviai, aktyviai kovojo dėl atšokusių kamuolių. Tačiau aš džiaugiuosi, kad sužaidėme geras rungtynes ir pasiekėme finalą“, - po rungtynių pasakojo G.Krapikas.

- Mirza Begičius ir toliau atrodo taip, tarsi neatitiktų „Žalgirio“ lygio.

- Jis nėra iš tų, kurie greitai įgyja formą. Kai Mirza atvažiavo, mes jau buvome įpusėję pasirengimą, todėl jo forma ne tik nepakilo, bet dar ir krito žemyn. Pagrindinė bėda, kad jis negali ilgai žaisti. Kai nėra sveikatos, negali spėti gynyboje ir atsiranda vėlavimų. Tačiau aš norėjau matyti jį savo komandoje ir darysiu viską, kad jis atgautų formą.

REKLAMA
REKLAMA

- Rytdienos finalas bus tikras finalas ar pasirengimo sezonui etapas?

- O jūs matėte draugiškas „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ rungtynes? Išvis draugiškų rungtynių nebūna. Galime vadinti kontrolinėmis, priešsezoninėmis, bet ne draugiškomis. Dvi valandas jie yra mūsų priešai.

- Kaip atsilieps jėgų skirtumas? „Lietuvos rytas“ šiandien turėjo lengvesnes rungtynes.

- Taip, „Lietuvos rytas“ turėjo lengvesnes rungtynes. Aš manau, kad dvejas rungtynes iki 30 minučių sportininkas gali sužaisti be jokių pasekmių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų