REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno „Žalgirio“ puolėjas Travisas Watsonas 13-uoju numeriu pažymėtus žalius marškinėlius vilkėjo tik neoficialiose varžybose. Sužinojęs, kad Lietuvoje ant aprangos gali būti klijuojami ir didesni nei tradiciniai skaičiai, T.Watsonas nusprendė pasikeisti numerį į labiau mėgstamą 35-ą.

REKLAMA
REKLAMA

„Vasarą, kai rinkausi numerį, man net mintis neatėjo, kad galiu rinktis didesnį skaičių nei 20. Pastaruosius metus žaidžiant Izraelyje ir Italijoje, klubų atstovai neleisdavo rinktis mano 35-ojo, todėl šį kartą net negalvojęs griebiau taip pat neblogą 13-ą numerį“, – savo ankstyvesnio pasirinkimo aplinkybes aiškino T.Watsonas.

REKLAMA

Vardų trumpiniu T. J., o ne Travisu prašantis jį vadintis puolėjas atskleidė, kad 35-asis numeris yra ypatingas, kadangi tokiu skaičiumi pažymėtus marškinėlius jis vilkėjo keturis metus rungtyniaudamas Virdžinijos koledže NCAA lygoje.

„Tai mano jaunystės numeris, o aš juk visada išliksiu jaunas. Dar galite parašyti, kad krepšinį žaisiu iki 35-erių, todėl mano numeris tai parodo. Pasakyčiau ir daugiau priežasčių, bet treneris lieps daryti 35 atsispaudimus, jei dėl šio pokalbio pavėluosiu į treniruotę“, – juokavo sąmojų nestokojantis legionierius.

Kitu numeriu nei per kontrolines varžybas žais ir jaunasis Adas Juškevičius. Dvidešimtmetis gynėjas į aikštelę išbėgs vilkėdamas 8-uoju numeriu pažymėtą aprangą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų