REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pristatė naują „Blu-ray“ diskų leistuvą BD370. Naujausios technologijos ir galimybės jame dera su elegantišku stiliumi, teigiama LG pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

BD370 priekinio skydelio centre esantis indikatorius keičia spalvą priklausomai nuo leidžiamo disko. Jeigu klausomasi muzikos iš kompaktinio disko, jis šviečia violetine spalva. Jeigu atkuriamas DVD – oranžine, jeigu „Blu-ray“ – mėlyna.

REKLAMA

.

Gamintojo nuotr.



BD370 leistuve yra kompiuterinio tinklo jungtis ir „BD Live“ funkcija. Naudodamiesi šiomis galimybėmis vartotojai gali prisijungti prie interneto peržiūrėti įvairų turinį, dalyvauti viktorinose ir žaidimuose, žiūrėti vaizdo klipus iš „YouTube“.

1080p raiškiojo vaizdo („Full HD“) formatas užtikrina vaizdo kokybę, o 1.3 versijos HDMI jungtis padeda sukurti ryškų, natūralų vaizdą, atkurti smulkiausias detales, tikslias, neiškraipytas spalvas, teigia LG atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Naujasis leistuvas suderinamas su „Dolby True HD“ ir „DTS-HD“ garso atkūrimo standartais. Be to, BD370 „supranta“ ir „DivX“, MPEG4, JPEG, MP3, WMA formatus. Juos leistuvas gali nuskaityti iš įvairių laikmenų: „Blu-ray“, DVD, CD diskų ar USB atmintinių, taip pat išorinių diskinių kaupiklių.

Nepaisant savo funkcionalumo, leistuvas veikia greitai – diską jau galima įdėti vos jį įjungus. Be to, funkcija „Simplink“ leis patogiai valdyti televizorių ir leistuvą vieninteliu nuotolinio valdymo pultu.

Lietuvoje šį leistuvą galima įsigyti už maždaug 890 litų, teigiama bendrovės pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų