REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Du Bruce Willisai veidai viename filme

Aktoriaus Bruce Willis kine vaidindami personažai yra lyg du skirtingi žmonės.

Pirmasis – supermenas Bruce‘as – pasipūtęs, pasitikintis savimi, tvirtas storžievis, vaidinantis aukšto rango kariškius, profesionalius žudikus ir pasaulį gelbėjančius naftos gręžėjus.

REKLAMA
REKLAMA

Antrasis – parastas Bruce‘as – dažniausiai yra emociškai sugniuždytas, pasigailėjimo vertas žmogelis, vaidinantis išsiskyrusius alkoholikus, paprastus darbininkus ir prisidirbusius policininkus. Tačiau filme „Svetimas kūnas“ ryškūs abudu Bruce Williso tipažai.

REKLAMA

Įsivaizduokite ateitį kur žmonės gyvena atsiskyrę nuo pasaulio, užsidarę savo namuose. Įprastinį gyvenimą gyvena gulėdami savo krėsluose ir valdydami dirbtinius žmogaus pavidalą turinčius kūnus – savo surogatus. Per valdomus robotus jie dirba, keliauja, linksminasi.

FTB agentas Greeras (akt. Bruce Willis), kuris metų metus gyveno priklausomas nuo savo nuo savo surogato, dabar yra priverstas palikti saugius namus ir išeiti į gatves, kad išsiaiškintų kas žudo kitus surogatus.

REKLAMA
REKLAMA

Saugiai gulėdamas namuose ir lyg žaisdamas kompiuterinį žaidimą, žmogus gyvena per savo asmeninį surogatą, jis yra nenugalimas, nebijantis skausmo herojus kaip filmuose „Armagedonas“, „Įkaitas“ ar „Harto karas“. Bet kai yra priverstas išeiti į vien tik robotų pilnas gatves, jis labiau primena emociškai traumuotą, pasimetusį „12 beždžionių“ ar „Bulvarinis skaitalas“ personažą.

Kuris Bruce‘as patiks jums labiau? “Šešto pojūčio“ ar „Nuodėmių miesto“?

„Svetimas kūnas“ Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti jau spalio 30 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų