REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar pirmąjį mačą Milano „Armani Jeans“ gretose sužaidė du Lietuvos rinktinės nariai – buvęs žalgirietis Jonas Mačiulis ir buvęs „Lietuvos ryto“ vidurio puolėjas Marijonas Petravičius. Jų debiutą italų spauda vadina tiesiog įspūdingu.

REKLAMA
REKLAMA

Milano „Armani Jeans“ iškovojo pergalę 75:65 (27:20, 14:20, 17:16, 17:9) prieš Bjelos „Angelico“ ekipą, o abu lietuviai mačą baigė surinkę dviženklį taškų skaičių – J. Mačiulis įmetė 14, o M. Petravičius 12 taškų.

REKLAMA

Italijos žurnalistai pažymi, kad lietuvių prisijungimas prie komandos iš karto įnešė daug teigiamų permainų ir „Armani Jeans“ susitikimo pradžioje „šovė“ į priekį 23:11. Beje, vien per pirmąsias 5 min. M. Petravičius pelnė net 10 taškų. Tiesa, antrajame ketvirtyje „lietuviška“ komanda šiek tiek atsipalaidavo, pradėjo daugiau eksperimentuoti ir leido varžovams prisivyti iki 41:40.

Vis dėlto po pertraukos „Armani Jeans“ žaidėjai atsigavo ir daugiausiai it iš natų žaidusio J. Mačiulio pastangomis vėl diktavo savo sąlygas. Nors J. Mačiulis iš pradžių atrodė kiek įsitempęs ir nesiėmė iniciatyvos, vėliau įsidrąsino ir tapo tikra jėga – išsiskyrė iš kitų krepšininkų savo energija, fiziniu pasiruošimu ir kova dėl atšokusių kamuolių.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvis buvo pavojingas tiek arti krepšio, tiek ir prie tritaškio linijos ir vien per antrąją mačo pusę jis surinko net 12 taškų bei padėjo „Armani Jeans“ susikrauti saugą persvarą – 71:59 (37 min.).

J. Mačiulis su 14 taškų ir M. Petravičius su 12 taškų nugalėtojų gretose buvo vieni iš rezultatyviausių ir naudingiausių. Sėkmingiau už juos pasirodė tik Morrisas Finley, pelnęs 23 taškus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų