REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jam Jam ir Susa Vaya klube „WOO“

„VĖJO MALŪNAI“ crew – tęsia renginių ciklą, gyvų grupių pasirodymai klube „WOO“ (Vilniaus g. 22, Vilnius).

REKLAMA
REKLAMA

Šį ketvirtadienį „Vėjo malūnai“ pristato JAM JAM ir SUSA VAYA. Šoksim pagal funk, rock ir reggae.

REKLAMA

„Vėjo malūnai“ crew – muzikinis projektas, po savo ženklu subūrė talentingus Lietuvos alternatyviosios/nekomercinės muzikos atlikėjus, kurių muzika varijuoja tarp klasikos, jazz, funk,  punk, rock, reggae, elektroninės muzikos stilių.

Pagrindinis projekto tikslas – visų bendro darbo dėka iškelti į dienos šviesą gyvos, alternatyviosios/nekomercinės muzikos atlikėjus, sukurti Jiems sceną Lietuvoje bei rasti ją užsienyje.

REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo 24-ąją išgirsite:

JAM JAM  (funk, rock) – grupė gyvuoja trejus metus ir jau spėjo nuskinti laurus poroje konkursų, sugroti festyvalyje „Be2gether“ ir daugybėje kitų koncertų, kurių skaičius netrukus pasieks 100. Grupė Lietuvos klausytojų širdis užkariavo su daina „Rytais“. Juokaudami, grupės nariai savo stilių vadina - “Frop” (funk - rock - pop - hip-hop). Apibendrinant – šiek tiek pop, šiek tiek rock ir šiek tiek funk. JAM JAM grupės nariai netikėtai prasitarė, kad šiuo metu intensyviai darbuojasi įrašų studijoje ir jau greitu metu planuoja išleisti debiutinį albumą, kuriuo džiugins visus klausytojus. O kol laukiam įrašų grupę jau šį ketvirtadienį išgirsim klube „WOO“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SUSA VAYA – dar tik žengianti pirmuosius žingsnius link scenos, pirmoji Lietuvoje reggae stilių grojanti grupė, patraukė ne tik klausytojų, bet ir rimtos publikos dėmesį. Vasarą vienos radijo stoties organizuotame renginyje grupė tapo pirmojo mėnesio finalininke. Rugsėjo 1-ąją mokytjojų namų kiemelyje vykusiame renginyje grupė sukūrė puikią nuotaiką ir sugebėjo atpalaiduoti visus įsitempusius moksleivius, kurie jau ruošėsi į mokyklą. SUSA VAYA tik 2008 m. suskūrusi grupė, tačiau ambicingi ir tiklso siekiantys atlikėjai žino, jog netrukus apie juos kalbės visa Lietuva.

Durys atsidaro 21.00 val.

Įėjimas tik 10 Lt + NEMOKAMAS alus.

Koncertą gyvai transliuos radijo stotis “NERINGA FM” (www.neringafm.lt).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų